Kendte28. januar 2022

Frank Hvam kaster sig ud i nyt tv-job på DR

Den kendte komiker oplever, at folk griner, når han fortæller, han har spillet badminton i årevis. Nu vil han gøre sportsgrenen cool igen
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Frank Hvam har givet bolden op.

Den 51-årige "Klovn"-komiker, som er en af landets rigeste komikere, har nemlig gang i et nyt tv-projekt, som får premiere 3. februar på DRTV og DR2.

Men denne gang skal han ikke klovne rundt, som vi bedst kender ham.

Derimod skal han i programserien "Frank Hvam: Make Badminton Great Again" give sportsgrenen med den trekantede fjerbold helt særlig opmærksomhed, skriver DR i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/_lhl0234_preview.jpg
 Foto: Lars H. Laursen

Frank Hvam har flere mesterskabtstitler i rygsækken fra sin barndom og ungdom, hvor han spillede badminton.(Foto: Lars H. Laursen)

- Jeg har simpelthen så svært ved at forstå, hvorfor badminton ikke længere er helt lige så cool, som i min barndom, når Danmark stadig leverer nogle af de bedste spillere i verden, sider Frank Hvam.

- næsten en joke i sig selv

Han har bidt mærke i at på trods af, at Danmark stadig er helt i front med badmintonstjerner, så er det stadig andre sportsgrene som fodbold og tennis, der løber med meget af opmærksomheden.

Han fortsætter:

- Når jeg i dag på stand-up scenen siger, at jeg har spillet badminton i 11 år, så griner folk lidt. Badminton er næsten en joke i selv sig. Hvorfor smiler folk? Ingen griner, når jeg siger, at jeg har spillet tennis i syv år. Hvad er der sket med min elskede sport?

- Jeg har nu sat mig for at finde ud af, hvordan man får bling bling-værdien i badminton et par nyk opad, så sporten ikke bliver ved med at få baghjul af tennis og fodbold, siger komikeren.

I den tre episoder lange programserie kommer han til at dykke ned i dansk badmintonhistorie, men også hvordan sportsgrenen kan "få fornyet shine", skriver DR.

Og med programgæster som komikerkollegaerne Jan Gintberg, Jonatan Spang og Simon Kvamm skal det nok bliver underholdende.

Der skal selvfølgelig også tales med dem, der spiller spillet. Badmintonspillerne Viktor Axelsen, Anders Antonsen, Morten Frost, Camilla Martin, Peter Gade og Flemming Delfs vil Frank Hvam også møde i programmet løb.

Sponsoreret indhold