Kendte23. januar 2021

For fræk til Instagram: Se TikTok-stjene Noah Becks forbudte billeder

Den 19-årige TikTok-stjerne har fået taget en række billeder i intet andet end et par Calvin Klein underbukser. Det er dog ikke alle, der mener, at de er helt stuerene
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/noah_beck.jpg
 Foto: MEGA

Det var ikke mange timer, der gik fra første gang den 19-årige amerikanske TikTok-stjerne Noah Beck lagde en lang række Calvin Klein-billeder på sin Instagram til de blev fjernet igen.

Ikke stuerent nok lød meldingen fra det sociale medie.

Men det slog ikke stjernen af pinden, der fortsatte med poste at billederne. Det samme gjorde fotografen bag, Damon Baker.

- Kære Instagram. Hvad er det helt præcist, der er stødende ved en mandlig krop? Stop med at censurere kunst. Tak!, skrev fotografen kortfattet på sin egen Instagram-story.

Noah selv bad også det sociale medie om at lade hans billeder blive liggende – og af god grund. Der er i hvert fald rigeligt at se på og knap så meget at lade fantasien forestille sig.

Artiklen fortsætter under opslaget

Det er da heller ikke kun stjernens egne fans, der har fået nettet til at gå amok over den nye fotoserie. Også hans kæreste, Dixie D’Amelio – som også selv kan skrive ganske succesrig TikTok-stjerne på cv’et – kunne heller ikke dy sig for at kommentere på sin kærestes fotoserie:

- Holy f**k, lød det kortfattet fra hende.

Se nogle af de for Instagram alt for frække billeder herunder:

https://imgix.seoghoer.dk/noah_beck_2.jpg
 Foto: Instagram

Foto: Privat/Instagram

https://imgix.seoghoer.dk/noah_beck_3.jpg
 Foto: Instagram

Foto: Privat/Instagram

https://imgix.seoghoer.dk/noah_beck_4.jpg
 Foto: Instagram

Foto: Privat/Instagram

https://imgix.seoghoer.dk/noah_beck_5.jpg
 Foto: Instagram

Foto: Privat/Instagram

Sponsoreret indhold