Fræk ferie: Elvira Pitzner til kæmpe techno-festival

Elvira Pitzner.

Elvira Pitzner.

(Foto: Thomas Laursen)

I Belgien har de formentlig haft flere tilfælde af hold i nakken til techno-festivalen Tomorrowland, end de normalt har. Den danske TV-godte Elvira Pitzner har nemlig fundet vej til den bastunge fest.

Og i vanlig stil overlader diamantdatteren ikke meget til fantasien, når det kommer til hendes påklædning.

Tomorrowland er måske den største festival i verden med udelukkende elektronisk musik, og den tiltrækker hvert år gæster af alle nationaliteter.

I år er de mange single-fyre så blevet forkælet med synet af en dansk babe i verdensklasse. Men til de basarmspumpende drenges store skuffelse har Elvira sin veltrænede kæreste Marc Skovsbøg med.

Artiklen fortsætter under billedet...

Vis dette opslag på Instagram

You’re my sunflower tomorrowland 15 years

Et opslag delt af E L V R A (@elvirapitznerofficial) den

På trods af at være på festival med sin kæresten holdt pigen fra Nordsjælland sig dog ikke tilbage, når det kom til at forkæle festivalens gæster eller sine følgere på Instagram.

Her er der nemlig kommet en masse opslag, hvor mængden af stof på Elviras krop er meget begrænset. Og det er der sikkert mange, der er glade for.

Blandt andet rockede den smukke blondine et outfit, som udelukkende bestod af en stram, lyserød top og en ultrakort nederdel. 

Artiklen fortsætter under billedet...

Vis dette opslag på Instagram

Let it begin

Et opslag delt af E L V R A (@elvirapitznerofficial) den

Tidligere i år var Marc Skovsbøg og Elvira Pitzner ellers gået fra hinanden. Men siden har de to altså fundet melodien igen.

SE og HØR har tidligere talt med Elvira, hendes søster Thalia og mor Katerina om en mulig familieforøgelse:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close