Kendte3. juli 2020

Fra bolle til badejern: Sådan gjorde Gustav

Det er ingen skam ikke at have været i form - nu fortæller Gustav Salinas, hvordan han har gjort
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/gustav_salinas2.png
 Foto: Privatfoto

Du kommer ikke til at få din drømmekrop, uden at få sved på panden.

Sådan lyder det første budskab fra realitystjerne og fitnessguru Gustav Salinas - men selv, når man er vant til at træne, kan det gå galt. Det gjorde det for Gustav i 2018, da han pludselig ikke længere så ud, som han gerne ville.

- I 2018 havde jeg for meget mellem ørene med klienter og mit træningscenter. Der var ikke tid til at prioritere mig selv - jeg spiste ikke ordentlig mad, men åd bare proteinbarer, siger Gustav Salinas til SE og HØR.

- Jeg tror, at det er vigtigt, at man siger til selv, at hvis man bliver ved med at gøre det samme og forventer et andet resultat, så er det galskab. Man er nødt til at gøre noget anderldes - Gør noget nyt! Opfordrer realitystjernen.

utro mod sig selv

Hvis man ikke sætter sig selv først, kan man ikke udvikle sig selv, lyder det.

Jeg begyndte at prioritere mig selv. Nu bruger jeg hver søndag på at handle ind og lave mad til resten af ugen, så jeg kan spise sundt.

- Det gjorde en kæmpe forskel at finde de her småting, som jeg kunne ændre. Hvis man har tid til at være på sociale medier, så har man tid til at træne, siger Gustav Salinas.

Det vigtigste i processen ifølge Gustav er, at man ikke bare siger, at man vil "prøve".

- Hvordan ville du have det, hvis din kæreste sagde, at hun ikke ville være dig utro? Vi er os selv utro, når vi siger, vi vil prøve – vi behandler ikke os selv med respekt, siger Gustav Salinas.

Selv corona har ikke fået fitnessguruen ned med nakken. Han siger i stedet, at det har været nemmere at leve sundt, fordi der ikke var lige så mange fristelser.

Sponsoreret indhold