Kendte30. april 2022

Forvirringen var total: Derfor gik Britney Spears' forlovelse næsten i vasken

Det var lige ved at gå helt galt, inden den 40-årige popprinsesse blev friet til
https://imgix.seoghoer.dk/britney_-_sam_-_flere_boern.jpg
 (Foto: MEGA)

Alt var naturligvis lutter lykke, da Britney Spears i september sidste år blev forlovet med kæresten og fitnessfyren Sam Asghari, 28.

Men inden det store spørgsmål skulle stilles, var forlovelsen ved i den grad at gå vasken.

Et par dage forinden kom Sam Asghari nemlig ved en fejl til at dele en video af ringen på Instagram. Og det var så ikke kun hr. Asgharis søster, som ellers skulle have været eneste modtager af videoen, der på sin vis blev involveret i planerne.

Heldigvis blev billedet hurtigt fjernet. Men fans på det sociale medie var naturligvis lynhurtige til at tage screenshots – og herfra rullede rygterne på det store internet.

Artiklen fortsætter under tweetet …

Efterfølgende påstod Britneys forlovede, at hans Instagram-konto var blevet hacket. Men det var således udelukkende en opdigtet historie – naturligvis for ikke at afsløre, hvad han i virkeligheden havde planer om.

I et interview med Access Hollywood sætter fitnessfyren ord på, hvad der skete:

– Dagen inden frieriet, sendte jeg den (videoen af ringen, red.) til min søster. Men jeg postede den ved et uheld i nogle få sekunder, forklarer Sam Asghari, der i den grad har stjålet popprinsessen Britney Spears’ hjerte.

– Så hele verden fik ringen at se. Det var overalt i nyhederne.

Der gik dog ikke mange dage, før det viste sig, at der slet ikke var tale om et hackerangreb.

Og lige nu er lykken ekstra stor hos de to turtelduer. For ikke nok med, at de er forlovet, så er det heller ikke mange uger siden, de to kunne afsløre, at Britney Spears er gravid med parrets første, fælles barn.

Hun har i forvejen to sønner med eks’en Kevin Federline.

Se klippet, hvor Sam Asghari fortæller om sit forlovelseskiks, nedenfor.

Sponsoreret indhold