Kendte24. august 2021

Forurettet i retten: R. Kelly gav 17-årig herpes

R. Kelly skulle angiveligt have fløjet den mindreårige pige rundt i USA og have haft sex med på flere hotelværelser
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega376077_001_0.jpg
 Foto: MEGA

R. Kelly smittede angiveligt i 2015 en 17-årig pige med herpes, efter han havde udnyttet hende seksuelt.

Det skulle være sket i forbindelse med, at han havde lokket den unge aspirerende sangerinde til sig med løfter om en strålende karriere, men i stedet udnyttede han hende på sin tourbus og på hotelværelser.

Sådan lød det fra den forurettede, som mandag stod frem under kaldenavnet "Jane Doe" og vidnede mod 54-årige R. Kelly i den omfattende sag, hvor R&N-sangeren er tiltalt for blandt andet seksuelle overgreb på mindreårige. Det skriver AP og Vulture.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/mega154601_004_0.jpg
 Foto: MEGA

R. Kelly spiller koncert tilbage i 2018. (Foto: MEGA)

- Den mand gav mig med vilje noget, han vidste, han havde. Han kunne have kontrolleret situationen, sagde Jane Doe i retten.

Kvinden, der i dag er 23 år, græd i retten, da hun fortalte om kønssygdommen, der kan klø noget så grusomt.

MØDTES PÅ HOTEL

Ifølge den 23-årige mødtes hun og Robert Sylvester Kelly aka. R. Kelly til en koncert i Orlando, Florida, i april 2015. Dengang fik hun en seddel fra bandet, hvorpå hans telefonnummer stod.

De begyndte at skrive sammen, og hun løj om sin alder og sagde, at hun var 18 år. De aftalte første gang at mødes alene på et hotelværelse. De havde aftalt, at der skulle være en audition.

- Han bad mig om at sidde på sit lår. Jeg spurgte, om han var sikker. Han sagde ja, husker hun tilbage. Og hun satte sig på ham.

I retten forklarede hun, at ingen romantiske interesser havde i R. Kelly.

- Jeg ville bare gerne synge. Jeg ville virkelig gerne have hans input, sagde hun.

Efter nogle minutter lød fra K. Kelly ifølge vidnet, at han blev nødt til at ejakulere, før auditionen kunne gå i gang.

LAVEdE SJOV MED HERPES

Efter det møde gik der ikke lang tid, før de havde regelmæssig sex, og R. Kelly fløj hende over hele landet til de steder, hvor han spillede koncerter.

R. Kelly optog angiveligt næsten hver gang de ulovlige sex-møder.

Hun påstår i retten, at hun ikke havde sex med andre, så længe relationen mellem hende og R. Kelly stod på. Men i slutningen af sommeren 2015 begyndte hun af få det fysisk dårligt, og det gjorde ondt at have sex.

Hun tog til lægen og fik diagnosen vaginal herpes. Selvom hun fik medicin, blev hun ved med at få udbrud. Til det skulle R. Kelly have lavet jokes og sagt, at "jeg tror, din fisse er i stykker".

I løbet af den seneste måned har R. Kelly været for en dommer ved retten i New York, hvor der løbende kommer flere voldsomme detaljer frem til overfladen.

Blandt andet kunne det første vidne i sagen fortælle i torsdags, at da hun blot var 16 år blev bedt om at komme udklædt som en pigespejder i kort nederdel, og at han filmede det, når han forgreb sig på hende seksuelt.

Han nægter sig skyldig i alle forhold.

null

Sponsoreret indhold