Formuen forsvinder: Uanset hvor fattig du er, så har du flere penge end R. Kelly

Den fallerede sanger kan ikke længere kalde sig multimillioner

Den fallerede sanger kan ikke længere kalde sig multimillioner

Foto: MEGA

Vi skal da være de første til at indrømme, at tallene på kontoen godt kan være lidt røde her i slutningen af en udgiftsfuld måned.

Men skal du så lige have dagens gode nyhed?

Uanset hvor stort et overtræk, du har fået skabt, så har du (med høj sandsynlighed) flere penge end ”I Believe I Can Fly”-stjernen R. Kelly.

Og det muntrer internettet sig rimeligt meget over.

Den overgrebsanklagede R&B-stjernes formue er for nylig blevet redigeret på hjemmesiden CelebrityNetWorth, så der nu står et ret væsentligt minus. – 2 millioner dollars, eller altså – 6 millioner kroner, står der på bundlinjen.

Av for den.

Var stinkende rig

Da Kelly var på toppen af karrieren så det selvsagt anderledes ud. Her var hans indtjening angiveligt tæt på at kysse svimlende 100 millioner dollars.  

- Retweet hvis du også har flere penge end R. Kelly, skriver en humoristisk Twitter-bruger.

- R. Kellys har – 2 millioner dollars, og jeg har 16 dollars. Så jeg har flere penge end R. Kelly, skriver en anden, som tilføjer en lille bavian med favnen fuld af pengesedler.  

Rapkometerne 42 Dugg og EST Gee håner også R. Kelly med det borgerlige navn Robert Sylvester Kelly på de sociale medier.

Den tidligere så store og anerkendte R&B-kunstner er tiltalt for afpresning med i alt 14 underliggende forbrydelser.

Herunder seksuelle misbrug af mindreårige, samt produktion og distribution af pornografisk indhold ligeledes med mindreårige.

Udover selv at fremføre udødelige hits som ”Ignition”, ”The World’s Greatest” og ”Bump n’ Grind” – og i øvrigt blive kaldt kongen af R&B – har Kelly også skrevet utallige sange for andre kunstnere.

Han er både sangskriveren bag Michael Jacksons ”Cry”, Justin Biebers “PYD”, Britneys “Outrageous”, ligesom han har samarbejdet med megastjerner som Whitney Houston, Celine Dion og Aaliyah.  

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close