Forklarer halvlummer kommentar: - Jeg ved totalt godt, hvad hun mente

Fredag aften fik den forpustede tv- og radiovært Sara Bro svært ved at svare på ét bestemt spørgsmål ude bag scenen ved ”Vild med dans”.

Programmets vært Sarah Grünewald lagde ud med:

- Vi virker som en type, der ofte besøger din krop?

Den 36-årige tv-godte mente naturligvis intet lummert ved kommentaren, men alligevel blev stemningen en smule trykket ude bagved.

Kæk bemærkning

Nu forklarer Sara Bro, at hun udmærket godt vidste, hvad der blev ment med sætningen.

Men at hun forsøgte at løfte en lidt tung stemning.  

- Det med at besøge sin krop? Jeg forstod totalt godt, hvad hun spurgte om. Det var kun for at gribe noget for at vende en lidt tung stemning til noget sjovt, siger den smukke blonde radiostjerne til SE og HØR efter showet.

Sara og Morten dansede slowfox til nummeret ”Når jeg bliver gammel” – oprindeligt af Peter AG, men i aftenens danseprogram fremført at Ida Corr, i en udgave som vi kender fra et andet TV2-program ”Toppen af Poppen”.

Og det var netop denne sang, der gjorde det svært for Sarah og Sara helt at holde på formerne ude bagved.

- Under generalprøven havde vi et stop, fordi Sarah blev så rørt. Det ved jeg ikke, om man må fortælle, men det siger hun selvfølgelig i programmet, lyder det fra nydanseren, som fortsætter:  

- Jeg prøvede at holde en sjov tone. Så vi lige kunne trække vejret.

Brød grædende sammen

Grünewald indrømmede i programmet, at hun var nødt til at undlade at se Morten Kjeldgaard og Sara Bros dans til nummeret, for ikke at bryde sammen igen.

- Jeg kunne ikke komme igennem hele generalprøven på grund af det nummer, så jeg turde simpelthen ikke at tage chancen her til aften, fortæller hun til BT.

Artiklen fortsætter under billedet:

Ugens genbrugskjole var en af dem, Sara havde håbet på at få lov at danse i. Hør, hvem der før har båret den smukke kjole i klippet øverst i artiklen Foto: Hanne Juul

Ugens  "Vild med dans"-genbrugskjole var en af dem, Sara havde håbet på at få lov at danse i. Hør hvem der før har båret den smukke kjole i klippet øverst i artiklen. (Foto: Hanne Juul)

Den nu omdiskuterede bemærkning, som gav så god mening i Sarah Grünewalds hoved, har Sara Bro dog også en forklaring til.

Hun genkender endda udtrykket.

- Jeg har hørt det før. Det er noget med at mærke efter i sin krop, hvordan man har det på alle mulige måder.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close