Kendte18. juni 2023

Forfulgt af fordomme: Mai Manniche skræmmer mændene væk

Hun drømmer om en kæreste, men Mai Manniches ry og rygte står i vejen for at finde kærligheden
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Forfulgt af fordomme: Mai Manniche skræmmer mændene væk.
 Video: Jesper Sunesen/Sladderministeriet

Mai Manniche, 39, kan godt føle, at mændene er bange for hende, fordi de kender hende som en offentlig person, der gerne tager kampen op for at stå ved sine meninger.

– Jeg føler, det kan være svært, fordi folk har en holdning til, hvem man er, siger Mai Manniche om jagten på kærligheden.

– De tror, udadtil er "hun jo bare stærk og klarer det hele". Jeg har jo været i et par shitstorms efterhånden og klarer det og står stadig oprejst. Og jeg er meget passioneret omkring det, jeg laver og har skrappe holdninger til ting. Jeg er ikke bange for at stå ved, hvem jeg er, også selv om jeg kan møde modstand for det.

Hun har dog ikke opgivet håbet om at finde en kæreste, for udfordringen får også sorteret ud i de mænd, der nok alligevel ikke kan klare mosten.

Mai Manniche skræmmer mange mænd, men det har hun det egentlig helt fint med.
Mai Manniche skræmmer mange mænd, men det har hun det egentlig helt fint med.
 Foto: Hanne Juul

– Det kræver også noget af en mand, for jeg har bare brug for en mand, der holder om mig og siger: "Ved du hvad, skat? Det skal nok gå".

Nu går hun på jagt

Uden sammenligner i øvrigt fortæller Mai Manniche, at hun ofte husker tilbage på noget, Lady Gaga sagde i begyndelsen af sin karriere.

– Så snart du er en offentlig person, så vil du dele vandene. Der vil være dem, der elsker dig og dem, der hader dig. Og sådan er det bare. Det betyder bare, at du gør en forskel for nogen, og andre synes, du er en klaphat.

– Måske jeg skræmmer nogen væk, men så skræmmer jeg også dem væk, der ikke skal være i mit liv.

Til gengæld har Mai nu en ny strategi for at finde sin næste kæreste.

– De forhold, jeg har haft, der er det ikke mig, der har kontaktet dem – det er dem, der er kommet til mig. Så jeg tænker, at nu er det måske på tide, at JEG finder den, JEG skal kontakte.

Hør Mai fortælle i videoen øverst i artiklen – eller se hele episode 31 af "Sladderministeriet" med frøken Manniche lige her:

Sponsoreret indhold