Kendte 23. marts 2020

Forening tog afstand til Mai: Nu går Mai i krig med dem

Tidligere i dag meddelte Psoriasisforeningen, at de med øjeblikkelig virkning havde opsagt samarbejdet med Mai Manniche efter hendes kontroversielle corona-udmeldinger. Nu kommer Mai Manniche så med endnu en udtalelse
Foto: Dan Mariegaard

Samarbejdet mellem smykkedesigner Mai Manniche og Psoriasisforeningen fik tidligere i dag en brat ende.

Foreningen meddelte således, at man med øjeblikkelig virkning havde stoppet samarbejdet med Mai Manniche efter hendes kontroversielle corona-udmeldinger.

Smykkedesigneren er dog ikke helt tilfreds med den måde, det hele er foregået på. Hun nævner blandt andet, at de har udsendt pressemeddelesen uden at orientere hende:

- Psoriasisforeningen har d.d. stik mod vores aftale sendt en pressemeddelelse ud om ophørt samarbejde. Her til morgen blev jeg orienteret af Psoriasisforeningens direktør, Lars Werner, om ophør af samarbejde grundet uenighed om nuværende corona-katastrofe.

- Efterfølgende sender foreningen en pressemeddelelse ud uden mit vidende og uden at orientere mig, skriver Mai Manniche på sin hjemmeside, før hun tilføjer:

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg vil fortsat gøre mit for at fremme viden og indsigt i psoriasis, men selvfølgelig fraråde alle nogensinde at samarbejde med Psoriasisforeningen.

Det var tidligere i dag, at Psoriasisforeningen meddelte, at samarbejdet stoppede.

”Det er foreningens klare politik, at vi - i allerhøjeste grad i disse tider - skal yde fuld opbakning til vores myndigheder og loyalt følge de råd, der bliver givet for at begrænse smittespredningen af ny corona-virus," hed det fra foreningen i pressemeddelelsen, hvorefter de videre skrev:

"Derfor kan vi ikke leve med, at en af foreningens samarbejdspartnere, Mai Manniche, spreder historier, der forsøger at tale krisen ned. Det er efter foreningens opfattelse direkte undergravende for det sundhedssytem, vi er så afhængige af."

Både Mai og hendes mor Vibeke Manniche har i løbet af den seneste tid gjort sig bemærket med yderst kontroversielle holdninger til corona-situationen i verden, men især herhjemme.

 

Sponsoreret indhold