Kendte9. november 2023

Forelsket i Kevin Costner? Reese Witherspoon svarer på datingrygterne

Reese Witherspoon Costner? Det er desværre ønsketænkning. Der er nemlig ingen hold i romancerygterne
Har Reese Witherspoon mon et godt øje til Kevin Costner?
Har Reese Witherspoon mon et godt øje til Kevin Costner?
 Foto: Mario Anzuoni/Reuters/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Reese Witherspoon sætter gang i skilsmissen

Der har de seneste uger floreret rygter om, at den 47-årige Reese Witherspoon og den 68-årige Kevin Costner er faldet for hinanden.

Og det ville da også give ganske god mening, eftersom begge kendisser for nyligt er blevet skilt fra deres partnere.

Men det bliver desværre ikke i denne omgang, for en repræsentant for "The Morning Show"-skuespillerinden har netop slået fast, at der absolut ingen hold er i rygterne.

- Den her historie er fuldstændig opdigtet og ikke sand, lyder meldingen ifølge Page Six.

Rygterne om en Witherspoon-Costner-romance begyndte på det sociale medie X, og der var da også flere, der hyldede idéen om lige netop det par.

Der har den seneste tid været øget interesse for Reese Witherspoons kærlighedsliv, efter hun i marts besluttede at lade sig skille fra sin mand, Jim Toth, som hun har været gift med i 12 år.

Witherspoon blev kort tid efter skilsmissen linket sammen med sportsstjernen To Brady, men her meldte begge lejre ud, at de to faktisk aldrig havde mødt hinanden.

Også Costner er for nyligt blevet officielt single.

Photo by: zz/GOTPAP/STAR MAX/IPx 2019 5/30/19 Kevin Costner and his wife Christine Baumgartner at the season 2 premiere of "Yellowstone" held on May 30, 2019 at Lombardi House in Los Angeles, California.
Kevin Costner og Christine Baumgartner blev gift i 2004, men skilt tidligere i år.
 Foto: Zz/AP/Ritzau Scanpix

I september kunne han nemlig langt om længe lukke kapitlet med ekskonen Christine Baumgartner efter en lang og brutal skilsmisse.

Efter 18 års ægteskab var det Baumgartner, der grundet "uforenelige forskelle" ville skilles fra "Yellowstone"-skuespilleren. I samme omgang bad hun Costner om at hoste op med et svimlende børnebidragsbeløb.

Sponsoreret indhold