Kendte1. marts 2019

Forældre advares: Uhyggelig figur har hacket Gurli Gris

Det uhyggelige fænomen Momo hærger stadig og hacker sig blandt andet ind på uskyldige videoer med Gurli Gris. Senest blev en femårig pige overrasket af den uhyggelige figur, mens hun så en Gurli Gris-video. Den beordrede hende til at klippe sit hår af
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/gurli_gris.png
 (Foto: YouTube)

Der er god grund til at være ekstra opmærksom, hvis dine børn også elsker at se Gurli Gris på for eksempel YouTube.

Flere forældre skriver nemlig, at de har oplevet, hvordan de ellers så uskyldige animationsfilm er blevet hacket af den uhyggelige figur Momo, der beordrer børnene til at udføre forskellige handlinger under trusler om, at der ellers vil ske noget slemt.

Senest har en lille pige på blot fem år klippet en del af sit hår af, fordi den uhyggelige Momo-figur beordrede hende til det under trusler om, at den ellers ville gøre skade på hende.

Det skriver det britiske medie Metro.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/lille_pige_0.jpg

Lille Jemma havde klippet sit hår af med en saks, efter den uhyggelige figur Momo havde hacket sig ind på en Gurli Gris-video, hun så. Foto: Privat

Britiske Sam Barr fra Cheltenham fortæller, at hun tirsdag morgen opdagede, at hendes blot femårige datter Jemma havde klippet et større stykke af sit hår med en saks i soveværelset.

Først troede Sam, at en fremmed var brudt ind i soveværelset, hvor Jemma opholdt sig alene, mens hun selv var på badeværelset.

Efter at have kigget husets overvågningskamera igennem kunne moderen dog konstatere, at det var Jemma, der havde klippet sit eget hår af.

Og da moderen spurgte lille Jemma, hvorfor hun havde gjort det, faldt svaret prompte: Det var på grund af Momo.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/momo.jpg

Momo er uhyggelig - og har hærget lang tid. Foto: YouTube

Jemma havde siddet og set en video med Gurli Gris – og midt i det hele var den uhyggelige Momo-figur dukket op, og den truede med at gøre skade på lille Jemma, hvis hun ikke adlød ordren.

Det var sidste sommer, at den såkaldte Momo-challenge begyndte at florere både i udlandet og herhjemme, hvor børn og unge kontaktede andre børn og unge og udgav sig for at være dukken Momo.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/gurli_gris.png
 (Foto: YouTube)

Flere gange beordrede den skræmmende dukke sine ofre til at begå selvmord, og den farlige trend har da også fået flere børn og unge til at begå selvmord.

Derfor har både britiske og danske myndigheder ad flere omgange advaret forældre om at holde et ekstra øje med, hvad deres børn laver på de sociale medier.

Og det sker altså nu igen, efter det er kommet frem, at Momo også er begyndt at hacke sig ind på Gurli Gris-videoer.

Sponsoreret indhold