Kendte 13. april

For første gang: Taylor Lautner viser sin forlovede frem på den røde løber

Parret kunne, efter fem måneder forlovelse, for første gang stå frem som et kommende ægtepar på den røde løber, da de to gæstede CMT Awards mandag
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det var en ganske lykkelig Taylor Lautner, 30, der i november kunne afsløre, at han på mest romantisk vis havde været nede på ét knæ for kæresten, Tay Dome, 25.

- Og med ét gik alle mine drømme i opfyldelse, skrev han blandt andet til billederne, der viste øjeblikket, hvor han fik sit første ”ja” ud af to.

Siden har parret kunne nyde lykken alene og sammen med deres nærmeste, mens de fleste tanker muligvis er gået på planlæggelse af deres kommende bryllup.

Men mandag valgte ”Twlight”-stjernen og hans forlovede at træde ud foran kameraernes søgelys, da de begge gæstede prisuddelingsshowet CMT Awards.

Dette er deres første offentlige optræden siden deres forlovelse.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Taylor Lautner og Tay Dome strålede på den røde løber mandag aften. Foto: MEGA

Parret begyndte at date i 2018, efter at de to var blevet introduceret for hinanden, mens de bekræftede deres forhold senere samme år.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Foto: MEGA

Siden har de to stået stærkt sammen – dette til trods for, at sygeplejersken tidligt gjorde det klart for Lautner, at hun på ingen måde var en del af ”Team Jacob”, med henvisning til skuespillerens rolle i ”Twilight”-filmene.

- Hun var uden tvivl Team Edwards. Men du ved, jeg formåede at omvende hende, har han tidligere fortalt i et interview med Today.

Sponsoreret indhold