Kendte16. september 2022

For første gang: Kim Kardashian bekræfter Pete Davidson-brud

Selv om det er mere end en måned siden, nyheden lød, at stjerneparret var færdige med hinanden, er det først nu, Kim Kardashian bekræfter bruddet
Kim Kardashian
Kim Kardashian kan for første gang selv bekræfte, at hun i sandhed er en single kvinde.
 Foto: MEGA

Efter knap et år som kærester, lød det i starten af august, at Kim Kardashian og Pete Davidson var gået fra hinanden.

Siden har adskillige kilder tæt på den 41-årige SKIMS-skaber udtalt, hvordan hun skulle være klar til en ny mand.

Men det er alligevel først nu, hun selv bekræfter, at de to i sandhed er færdige som par.

Det gør hun under et besøg i “The Late Late Show” med James Corden, hvor hun fortæller, hvordan hun ville elske at date en “normal mand”, efter bruddet med Davidson.

Det skriver Mirror.

I løbet af interviewet fortæller hun desuden, at hun er glad efter bruddet, og at hun ikke dater nogen lige nu.

– Jeg vil bare gerne lige chille et stykke tid. Jeg har brug for tid til at kunne fokusere på mig, blive færdig med skolen og alt det, lyder det fra hende.

Artiklen fortsætter under billedet

Kim Kardashian og Pete Davidson mødte hinanden under indspilningerne til en episode af "Saturday Night Live" i New York.
Kim Kardashian og Pete Davidson mødte hinanden under indspilningerne til en episode af "Saturday Night Live" i New York.
 Foto: Instagram

Den kække talkshowvært kan dog ikke lade være med at spørge mere specifikt ind til, hvad hun vil gå efter, når hun igen er klar til kærligheden.

– Jeg har faktisk ikke rigtig tænkt over det, for jeg leder ikke lige nu, lyder det indledende fra hende, inden hun uddyber:

– Men jeg tror, at jeg næste gang vil forsøge at gå en anden vej, jeg føler, at jeg skal gøre noget anderledes og tage andre steder hen. For det jeg har haft gang i indtil nu, det har ikke virket.

Faktisk lader det til, at hun virkelig er klar til at gå i en helt anden retning end tidligere, da det lyder, hvordan hun sagtens kunne forestille sig, hendes næste fyr kunne være en videnskabsmand, kemiker eller måske en advokat.

– Måske jeg skal tage forbi et hospital og så møde en læge. Jeg ved det ikke, joker hun.

Hvad den præcise årsag er til bruddet mellem hende og Davidson, det uddyber hun ikke, men det har længe rygtedes, at den store aldersforskel mellem de to skulle have været en af årsagerne.

Sponsoreret indhold