Kendte29. september 2021

Første gang: Jacob Elordi og Kaia Gerber sammen på den røde løber

Trods modellen og skuespilleren har dannet par det seneste år, så er det ikke meget, man hverken har set eller hørt til dem
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det var tilbage i november måned sidste år, den 20-årige model Kaia Gerber og skuespilleren Jacob Elordi, 24, lod sig overmande af rygterne og bekræftede deres forhold med en række billeder på Instagram.

Artiklen fortsætter under opslaget

Men siden er det bestemt ikke meget, som hverken Elordi eller model-kæresten har talt om forholde eller vist sig ude i offentligheden sammen.

Det blev der dog lavet godt og grundigt om på i weekenden, da de to for første gang trådte ud på den røde løber sammen, da de deltog ved Academy Museum of Motion Pictures åbningsfest i Los Angeles lørdag.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/20210927-020212-6-1920x2687we.jpg
 Foto: Ritzau Scanpix

Parret stillede sig klar på den grønne løber i lørdags. Foto: Ritzau Scanpix

Hedt forhold

Deres første parbilleder på den røde løber kommer kun en uge efter, at de to kunne fejre Gerbers 20 års fødselsdag. Her lod det også til, at de to er ekstremt glade for hinanden – eller Elordi holder i hvert fald af modellens frontparti.

På billeder fra festen ses han nemlig blandt andet holde et fast greb om Gerbers bryster, mens de begge er storsmilende på det sort/hvide billede.

Artiklen fortsætter under opslaget

Parret har været rygtet sammen siden september sidste år, og det var altså først i november sidste år, de to stiltiende bekræftede deres forhold.

Sponsoreret indhold