Kendte20. maj 2016

Først mistede han kone, så nyfødt datter – så ramte ny tragedie

Domingos Fragas har på få uger oplevet den ene store sorg efter den anden. Først mistede han sin kone under et akut kejsersnit. Fem dage senere måtte han så sige farvel til sin nyfødte datter – og som om det ikke var nok, fik han under deres begravelse at vide, at hans søster var død
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/domingos_og_liz.jpg
 (Foto: GoFundMe)

For to uger siden glædede de sig til at blive forældre til deres første barn. Børneværelset var dekoreret og fyldt med lyserøde bamser, bøger og legetøj.

Med andre ord var Domingos og Liz Fragas fra Milford, Massachusetts klar til at byde deres datter velkommen til verden.

Men i dag er glæde forvandlet til en ufattelig sorg.

For nu sidder Domingos helt alene tilbage.

Hans elskede kone døde under et akut kejsersnit, hans elskede nyfødte datter Juliet døde blot fem dage senere – og under deres begravelse fik Domingos at vide, at hans elskede søster netop var død.

Første tragedie ramte fredag, da Domingos’ kone Liz blev hastet på hospitalet for at få foretaget et akut kejsersnit. Selv om lægerne kæmpede alt, hvad de kunne, stod Liz’ liv ikke til at redde.

- Liz, Juliet er smuk og hver dag minder jeg hende om, at du stadig er her. Jeg vil fortælle hende om dig hver dag, hvor meget jeg elskede dig, og om hvor meget du glædede dig til at se hende, skrev en sorgknust Domingos på sin Facebook-side få dage efter det tragiske dødsfald.

Men Domingos nåede ikke at få mange dage sammen med sin nyfødte datter. Juliet havde under den dramatiske fødsel slugt blod – og fem dage senere døde hun.

- Du går fra at være sur til at blive følelsesløs til at jamre hele natten, siger den dybt ulykkelige Domingos i et interview med WCVB.

- Det må være meningen, at de skulle være sammen. Liz ønskede at holde hende. Hun elskede det barn, siger han videre.

Men tragedierne stoppede desværre ikke der. For under Liz og Juliets begravelse i tirsdags fik Domingos at vide, at han havde mistede endnu én, der stod ham nær: Hans søster Melinda var død af kræft i underlivet i en alder af blot 42 år.

- Alt det her på en gang. Der hænger en sort sky over os, siger Domingos far, Rosalino Frago.

I dag har venner startet en indsamling, hvor alle kan give et bidrag til Domingos, så han ikke skal bekymre sig om økonomien fremover. Der er allerede samlet omkring $62.000 ind.

Du kan følge indsamlingen her.

https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer_84.png

Sponsoreret indhold