Kendte23. december 2023

Følgerne raser over Adam Prices tur i MR-scanner: - Længe leve ulighed

Den danske kogemester og manuskriptforfatter Adam Price har været en tur på hospitalet for at sikre sig, at alt er, som det skal være. Det er dog ikke alle Prices følgere, der synes, det er helt i top
Adam Price har givet sig selv en helt særlig julegave.
Adam Price har givet sig selv en helt særlig julegave.
 Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Adam Price reagerer på kritik med et virkelighedssuk: INGEN forbindelse mellem program og virkelighed

Nogle gange er det nødvendigt at forkæle sig selv, og især i denne søde juletid er det ikke helt dumt at give sig selv en gave.

Måske er det sådan, den 56-årige Adam Price har tænkt efter at have anskaffet sig det, som han selv kalder den "bedste julegave i år".

Han har nemlig været på juletur forbi hospitalet for at få scannet hele pibetøjet.

For han er jo - med sine egne ord - "over 50", og når man lever et travlt og hektisk liv, så skal man også være sikker på, at man er sund og rask.

- Det er lige den alder, hvor ikke mindst mænd pludselig kan finde på at falde om. Og der er mange, der for sent opdager noget, som kunne have været uproblematisk, hvis det var blevet opdaget i tide, skriver Price i et opslag, som han lørdag har delt med sine 45.000 følgere på Instagram.

Og Adam Price kan dermed gå julen og det nye år i møde med ro i maven.

Han er nemlig så sund og rask, som han kan blive, skriver han, mens han opfordrer sine følgere til at gøre det samme.

Det er dog ikke just gratis at få foretaget en MR-scanning på et af de danske privathospitaler. Faktisk skal man med største sandsynlighed have adskillige tusindkronesedler op af lommen.

Drømmer du om en helkropstur i scanneren, så kan det nemlig snildt løbe op i over 10.000 kr.

Adam Price mener dog, at det er alle pengene værd.

- Jeg ser sådan på det, at hvis man kan lægge 300 kr. til side om måneden, så har man til en tur i scanneren hvert tredje år.

Rigmandsaktiviteter

Det er dog ikke alle Prices følgere, der er synderligt begejstrede for scanningsforslaget. For selvom mange skriver, at det da er en ganske udmærket idé, så er der også dem, der slår ned på "rigmandsaktiviteten".

- 300 kr. om måneden lol for en omgang priviligieblindhed. Længe leve ulighed i sundhedsvæsenet, skriver en følger.

- Det må være rart at have så mange penge, at man ikke skal stå i kø til det offentlige sundhedsvæsen, men bare lige kan smide over 10k til en scanning. Var der nogen, der sagde den øverste 1 %, skriver en anden.

- Det er vist for de priviligerede at blive scannet. Vi andre må nøjes med det offentlige b-hold af sundhedsvæsenet, tilføjer en tredje.

Kendiskollegaen Lisbeth Østergaard fortæller desuden i Prices kommentarspor, at de hjemme i hendes familie også lige har fået foretaget samme scanning.

Sponsoreret indhold