Kendte25. juli 2016

Skræmmende video: Følger der et spøgelse med ind i taxaen?

Det ser angiveligt ud som om, der er et spøgelse, der gør en mand selskab i denne taxa.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/udklip_11.jpg
 Foto: YouTube

Der er historier om spøgelser verden rundt, men der er intet, der er blevet helt håndgribeligt bevist.

Denne video fra Japan giver i hvert fald liv til, at der kan være mere mellem himmel og jord, og den får samtidig hårene til at rejse sig noget så gevaldigt! Og det kan godt være de fleste lige kommer til at kigge sig en ekstra gang over skulderen, når de er alene på vej ind i en taxa for fremtiden…

Manden står stille og roligt og venter på en taxa - og på videoen ser det helt klart ud til, at han er alene. Men da taxaen kommer, og han går frem mod den, ser det ud til, at der dukker en kvinde op ud af det blå, og hun/skyggen følger med manden ind i taxaen.

Se videoen her:

Og der er mange af den slags historier - især fra Japan. Det skriver Daily Mail. Mange taxachauffører mener nemlig, at de samler ånder op i taxaerne - ånder der er døde under det jordskælv og tsunami, der rystede Japan i 2011. I byen Ishinomaki døde over 6.000 mennesker - og taxachaufførerne har mange historier om spøgelser.

Det diskuteres vidt og bredt, om videoen her er reel, og om det rent faktisk er et spøgelse, man kan se. Nogle mener, at det helt sikkert er noget overnaturligt, der er på videoen - andre mener, at overvågningsbåndet er så slidt, at man kan se flere spor på en gang, og at det derfor er to forskellige tidspunkter, der bliver koblet sammen på båndet.

Sponsoreret indhold