Kendte29. marts 2023

Føj, hvor er det ulækkert: Fans i chok over Kourtney Kardashians klamme badeværelse

"The Kardashians"-stjernen Kourtney Kardashian har forarget fans og følgere med et billede af et toilet fyldt med mad. Selv har hun dog svært ved at se problemet
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kardashian-familien er tilbage med en tredje sæson af hitserien "The Kardashians".

 Video: Disney+

LÆS OGSÅ: Kourtney Kardashians vaginavingummi får hård kritik

Det er efterhånden ingen hemmelighed, at realitydivaen Kourtney Kardashian lever sit best life i selskab med ægtemanden Travis Barker.

Den 43-årige "The Kardashians"-stjerne deler jævnligt ud af sine eskapader på Instagram, hvor mere end 216 mio. fans følger med.

Tirsdag delte Poosh-grundlæggeren dog et opslag, der ikke just har imponeret de mange følgere - snarere tværtimod.

For selvom opslaget er fyldt med lækre billeder, hvor både numse og trutmund bliver vist frem, har fans primært bemærket én særlig detalje.

Et af de seneste opslag fra "The Kardashians"-stjernen Kourtney Kardashian har skabt røre.
Et af de seneste opslag fra "The Kardashians"-stjernen Kourtney Kardashian har skabt røre.
 Foto: Instagram/Kourtney Kardashian

Kourtney Kardashian har nemlig delt et foto af et badeværelse, hvor badebadekarret er fyldt op med rødt (?) vand og massevis af mad placeret på både gulvet og på toilettet. Og det er altså et kæmpe ad, hvis du spørger Instagram.

- Jeg tror, jeg skal kaste op. Det her er så fucking ulækkert. Det her er forkert gjort af dig, Kourtney. Så ulækkert, skriver en forarget følger i kommentarsporet.

- Ligemeget hvor godt du gør rent, så bør du aldrig spise fra gulvet. Du har lortepartikler over det hele, skriver en anden.

At alt tyder på, at badeværelset er klædt på med mad i forbindelse med et photoshoot med stjernefotografen Ellen von Unwerth, er der ikke mange, der tillægger megen betydning.

Travis Barkers hustru delte senere samme billede i en story med teksten: "Kommentarerne angående det her billede" efterfulgt af en masse forvirrede emojis.

Det er dette billede, der har forarget Kourtney Kardashians mange følgere.
Det er dette billede, der har forarget Kourtney Kardashians mange følgere.
 Foto: Instagram/Kourtney Kardashian

Billedet er eftersigende taget i forbindelse med en reklame til Kourtneys og Travis kampagne for deres plantebaserede kyllingevirksomhed, Daring.

Tirsdag kom det frem, at fans af Kardashian-klanen meget snart kan opleve den populære realityfamilie i tredje sæson af serien "The Kardashians".

Nyheden kom sammen med en ny trailer til serien, hvor der bliver lovet om muligt mere drama end nogensinde før.

Tredje sæson af "The Kardashians" har premiere den 25. maj på Disney+. Indtil da kan du streame sæson et og to på samme tjeneste.

Sponsoreret indhold