Kendte 9. juni 2020

Føj for den: Pilou Asbæk deler ekstremt klamt billede

Det anbefales ikke at gå ind på den 38-årige skuespillers instagram, hvis man er sart og godt kan lide forårsruller
Foto: Thomas Laursen

"Game of Thrones"-stjerner er ligesom os! 

Ligesom rigtig mange andre danskere kan Pilou Asbæk i hvert fald tilsyneladende godt finde på at bestille et par friske sommerruller fra den lokale, når der rigtig skal hygges. 

Men mandag eftermiddag fik den 38-årige danske filmstjerne dog hyggen spoleret af en overraskelse i æsken med lækre ruller - og det var umiddelbart ikke en kærkommen én af slagsen. 

"Ærligt talt, så tror jeg lige, jeg har slået rekorden for det længste hår i en rulle," skriver han med et utroligt overskud under billedeserien.

"Fåååårk," skriver "Natholdet"-vært Anders Breinholt, mens andre blot reagerer med bræksyge emojis på det frastødende billede. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

På det første billede ligger der to ruller i bakken, hvilket Pilou Asbæk i kommentarerne afslører, at der ikke altid har gjort. 

"Der var fire," skriver han til en følger, der er imponeret over, at han nåede at tage et "før"-billede, inden håret blev fundet. 

Altså nåede den populære skuespiller at fortære hele to ruller før fundet, som han dog afslører, at han siden meldte til udbringningsvirksomheden Wolt. 

"De (Wolt red.) var meget forstående, da jeg gjorde dem opmærksom på den lille bonus," svar han til et spørgsmål om, hvorvidt han gik ned med rullerne til forhandleren igen. 

"Kæft, hvor er det bare mere end ækelt," skriver en af Asbæks 641.000 følgere, mens en anden formår at lave sjov med den releativt mareridtsagtige situation: 

"Du kan bruge det som tandtråd efter måltidet."

Sponsoreret indhold