Kendte26. marts 2020

Fodboldstjerne brød karantæne for at se kæresten: Nu risikerer han fængsel

Real Madrid-stjernen Luka Jovic kunne ikke vente med at se sin model-kæreste og brød derfor sin coronakarantæne
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/luka_jovic.jpg
 Foto: MEGA

Men det skulle han vist ikke have gjort. Myndighederne i Luka Jovic' hjemland melder nemlig ud, at fodboldstjernen kan risikere en fængselsstraf for at have brudt karantænen.

Jovic blev sammen med det resterende Real Madrid-hold tidligere på måneden anbefalet at gå i 14 dages hjemmekarantæne, efter en basketballspiller i Real Madrid, Trey Thompkins, testede positiv for coronavirus.

Men det var for meget at bede om for den 22-årige fodboldspiller, der besluttede sig for at rejse hjem til Serbien for at se sin gravide kæreste, Sofija Milosevic. En flyvetur, som han fik tilladelse til af Real Madrids lægepersonale.

Efterfølgende er Jovic og kæresten dog blevet set adskillige steder i Beograd. Blandt andet for at fejre Sofija Milosevic' fødselsdag.

Jovic siger nu, at han ikke var klar ver, at han ikke måtte rejse på grund af coronakrisen.

- Mens jeg var i Spanien, blev jeg testet negativ for coronavirus, og jeg besluttede mig for at rejse til Serbien for at hjælpe og støtte vores folk og være tæt på min familie, skriver han på sociale medier ifølge ESPN.

- Jeg er meget ked af, at nogle mennesker ikke gjorde deres arbejde ordentligt og ikke gav mig de korrekte instruktioner om, hvordan man skal opføre sig i karantæne.

Jovic og kæresten deler den glædelige nyhed om, at de venter barn på Instagram:

Artiklen fortsætter under billedet...

Den serbiske præsident, Aleksandar Vucic, har meddelt, at fodboldspilleren nu er en del af en efterforskning, og at han kan risikere fængselsstraf for sin opførsel.

Den serbiske premierminister, Ana Brnabic, har - dog uden at nævne Jovic ved navn - kritiseret flere af landets sportsstjerner for deres opførsel i coronatiden. Det skriver ESPN.

- Vi har negative eksempler på fodboldstjerner, der tjener millioner, og når de kommer tilbage til Serbien, så isolerer de ikke sig selv, som det er påbudt, siger hun.

Fodboldspillerens far, Milan Jovic, er enig med landets politikere og har kommenteret på, hvordan han har det med, at sønnike kan ryge bag træmmer om kort tid.

- Hvis han skal i fængsel, så lad ham. Jeg er fuldstændig enig med præsidenten og premierministeren, men kun hvis han er skyldig i at have gjort noget forkert, siger han.

Tirsdag er der blevet bekræftet 303 coronarelaterede smittetilfælde i Serbien.

Sponsoreret indhold