Kendte29. november 2016

Fodboldhold filmer ”farvelvideo” – få timer senere styrter deres fly ned

Et fly er mandag aften styrtet ned i det nordlige Columbia. Ombord på flyet var 72 passagerer og ni besætningsmedlemmer – deriblandt det brasilianske fodboldhold Chapecoense Real, der var på vej til Columbia for at spille finalekamp. Kort inden flyet styrtede ned, filmede spillerne en video fra lufthavnen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/fodbold_front.jpg
 Foto: Twitter og Facebook

Den brasilianske fodboldverden er efterladt i chok og sorg, efter at et fly med et populært fodboldhold ombord mandag aften styrtede ned i Columbia.

Flyet var på vej mod Medellin International Airport i Colombia, da det mandag aften fik motorproblemer og styrtede ned i et bjergrigt område i den nordlige del af Columbia.

Ombord var 72 passagerer og ni besætningsmedlemmer, deriblandt hele det brasilianske fodboldhold Chapecoense Real, der var på vej til Columbia for at spille finalekamp.

Der var tirsdag morgen dansk tid meldinger om, at mindst seks personer har overlevet det alvorlige flystyrt.

Ifølge det britiske medie Daily Mail skulle fodboldholdets 27-årige forsvarsspiller Alan Ruschel være blandt de overlevende. Han skulle eftersigende have pådraget sig hoftebrud og skader i hovedet.

Redningsmandskab arbejder lige nu på stedet, men vanskelige vejrforhold gør, at redningsmandskabet kun kan komme frem via landjorden. Der skulle dog været fundet mindst seks overlevende.

Flyet styrtede ned omkring klokken 22.15, efter at flyet pludselig fik problemer med motoren og mistede kraft. Flyet styrtede ned i et bjergrigt område i Antioquia, et område i det nordøstlige Colombia.

- Det er en tragedie af enorme proportioner, siger Medellins borgmester, Frederico Gutirerrez, til radiostationen Blu Radio.

Det brasilianske fodboldhold uploadede få timer før ulykken en video på deres Facebook-side. Her kunne man se flere af holdets spillere i Sao Paulos Guarulhos lufthavn kort før, at de steg ombord på flyet mandag.

Fodboldholdets 27-årige forsvarsspiller Alan Ruschel være én af de overlevende - her er han fotograferet med en medspiller.

Spillerne var på vej til Columbia for at spille finalekamp mod det colombianske hold Atletico Nacional i den sydamerikanske turnering Copa Sudamericana, der svarer til Europa League.

Det er endnu uvist, hvad der fik flyet til at styrte ned. Det er dog kommet frem, at området i timerne op til flystyrtet var ramt af voldsom regn og torden.

Sponsoreret indhold