Kendte20. maj 2023

Flypassager går viralt: Hvem er den mystiske kendis?

En kvinde delte en video i håbet om at blive klogere på, hvem hun sad ved siden af på flyet. Og klogere blev hun
Kan du genkende ham?
Kan du genkende ham?
 Foto: TikTok

31,5 millioner gange.

Det er så mange gange, en video om "mystisk kendis" er blevet set på TikTok.

Videoen er blevet delt af en flypassager ved navn Paige Craig, som forleden var ude at flyve fra Orlando i Florida til Los Angeles i Californien.

Her sad hun ved siden af en mand, som tydeligvis er kendt, da folk blev ved med at komme hen til ham for at få taget billeder sammen med ham.

Paige Craig anede dog ikke, hvem kendissen var, og derfor delte hun en video på TikTok, hvor hun efterspurgte hjælp.

- Kan nogen fortælle mig, hvem han er, for folk bliver ved med at tage billeder med ham, og jeg er for bange for at spørge ham, hvem han er, skrev hun til videoen, hvor hun filmede både sig selv og den "mysiske kendis".

Videoen gik lynhurtigt viralt, og det strømmede ind med kommentarer, der kunne fortælle, hvem Paige Craigs sidemand er.

Det skriver The Sun.

Ifølge det britiske medie er manden nemlig kendt og er ingen anden end den mexicanske skuespiller og instruktør Eugenio González Derbez.

Filmstjernen har spillet med i en række film såsom "Overboard", "The Valet", "Dora" og "The Last City of Gold", og så har han rent faktisk set den virale video af sig selv.

Han har sågar også svaret Paige Craig for at gøre hende klogere på, hvem han er. Det har han gjort ved selv at dele en video på TikTok.

- Hej, Paige. Lad mig introducere mig selv. Mit navn er Eugenio Derbez, og jeg er stort set en skuespiller og instruktør, siger han i videoen, hvor han også har delt en montage af nogle af sine ikoniske roller.

- Nå, men kan nogle så fortælle mig, hvem den her pige er? For hendes følgere stigere og stiger, joker han videre i videoen, som kan ses herunder:

Sponsoreret indhold