Kendte5. september 2022

Florence Pugh nægter: Dropper pressen til filmpremiere

Skuespillerinden dropper at dukke op til pressekonferencen, der mandag vil finde sted i forbindelse med den længe ventede premiere på filmen “Don’t Worry Darling”
Florence Pugh
Florence Pugh dukker ikke op som ventet til Venice Film Festival mandag.
 Foto: MEGA

De seneste uger har rygterne floreret om, hvorvidt den 26-årige skuespillerinde Florence Pugh skulle have det yderst svært med den britiske popstjerne, Harry Styles og Oliva Wilde.

Drama, der skulle have opstået i forbindelse med optagelserne til den længe ventede thriller “Don’t Worry Darling”.

Wilde selv har efterfølgende kommenteret, hvordan hun og Pugh har et godt forhold til hinanden, og at det blot er medierne, der forsøger at skabe splid, når de skriver, at der skulle have været en stor lønforskel mellem Styles og Pugh.

– Jeg er en kvinde, der har været i industrien i mere end 20 år, og det er noget, jeg har kæmpet for både for mig selv og for andre, særligt nu som instruktør. Så der er absolut ingen sandhed i disse rygter, lød det fra hende.

Artiklen fortsætter under billedet

Det går hedt for sig mellem Harry Styles og Florence Pugh i "Don't Worry Darling".
Det går hedt for sig mellem Harry Styles og Florence Pugh i "Don't Worry Darling".
 Foto: Warner Bros.

Men trods Wilde altså tager stor afstand fra rygterne, så lyder det, at Pugh ikke vil være til stede, når resten af holdet mandag vil deltage på et pressemøde til Venince Film Festival i forbindelse med premieren.

Det skriver People.

Ifølge mediet vil Pugh dog stadig gå ned ad den røde løber, men at hun ikke kan være med til pressemødet, da hun først ankommer til Venedig senere end de andre.

Både Olivia Wilde og Harry Styles er allerede ankommet til Venedig, hvor de – trods deres forhold – altså ankom hver for sig.

Artiklen fortsætter under billedet

Olivia Wilde og Harry Styles
Det er yderst sjældent, Olivia Wilde og Harry Styles fotograferes sammen.
 Foto: MEGA

Det vides endnu ikke, hvorvidt de vælger at træde ud på den røde løber sammen. I så fald vil det være deres officielle debut som par.

Sponsoreret indhold