Kendte 20. maj

Flere kendte kvinder springer ud: Vores hede fantasier

Nu fortæller et nyt hold kendte kvinder om deres frækkeste forestillinger
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det kan godt være, de ser artige ud, når de dukker op på den røde løber eller i dit tv, men når de kendte kvinder ligger derhjemme under dynen, er det hede fantasier, der kører på deres interne tv-skærm.

Det viser Elisa Lykkes nye omgang af “Kvindefantasier”, hvor et nyt hold af kendte kvinder fortæller, hvad de fantaserer om seksuelt.

Og som altid er det en velbevaret hemmelighed, hvem der har skrevet hvilket indlæg i bogen, så ingen finder ud af, hvad de hver især tænder på.

Men se selv, om du kan gætte en sexfantasi.

Kan du mon gætte hvilken af disse kvinder, der har skrevet hvilken af de nedenstående fantasier?

Flere kendte kvinder springer ud: Vores hede fantasier

– Han begynder at sutte på min klit, som var den en solmoden mangosten, man for alt i verden vil have den sidste sødme ud af. Jeg føler næsten, jeg kommer allerede. Men jeg holder igen, fordi jeg ved, at der venter mig en orgasme så kraftig, at jeg vil kunne mærke den i timevis efter, hvis jeg formår at holde den hen lidt endnu. Han er så god til at få mig til at komme, at vi nogle gange kommer til at grine ad det.

– Han greb hårdere fat om hendes baller og skilte dem ad. Han lod sine fingre vandre imod hendes fisse og strejfede buttpluggen. Han undersøgte den med fingrene og kiggede spørgende på hende.

– Følelsen af bløde kvindelæber mod hendes egne gjorde Anna liderlig med det samme. Det var så anderledes end en mands. Ingen skægstubbe, ingen hårde, smalle læber. Ingen aggressiv tunge eller alt for hårde bid i underlæben. Det her kys var vådt, inderligt og liderligt, milde, bløde berøringer, overlæbe mod blød hud på hals, kæbe og mod læber.

– Jeg skulle bare ligge på min seng, som jeg havde gjort så mange gange før, og røre ved mig selv. Gnubbe på det der helt fantastiske sted, udenpå, foroven. Presse hånden hårdt imod den bløde bule, rundingen, hvor jeg havde barberet mig helt glat i morges, og komme igen og igen, indtil lagnet var vådt, og jeg havde krampe i min højre hånd.

– Før hun vidste af det, havde William hånden nede ved hendes skød og cirkulerede en fingerspids om hendes klitoris. Hun greb fat i hans lår og lukkede øjnene. Drillende kørte han fingeren ind mellem hendes kønslæber og tilbage til klitoris. Hun fandt hurtigt bulen i hans bukser og begyndte at gnide den.

– Han spredte hendes ben og spyttede på hendes fisse, inden han kørte hånden ned over hende. Ned mellem benene, rundt over hendes inderlår og tilbage over fissen. Spyttede igen. Det var en rytme, han kørte, langsomt, rytmisk, og så klaskede han hende på inderlåret med bagsiden af hånden. Spyttede, gned, klask. Nogle gange på låret, nogle gange over hendes klitoris. Hun stønnede højt.

– Slik min fisse, og sæt min vibrator på dine nosser imens. Lad din pik vokse sig endnu mere hård, så den er klar til at trænge ind i min våde fisse, men først når du har slikket mig til en orgasme. Kom nu, baby.

Sponsoreret indhold