Efter pædofili-afsløringer på TV3: Flere kærester har ringet til Qvortrup

Børnelokkerne beder om lov til at ringe hjem.

Børnelokkerne beder om lov til at ringe hjem.

(Foto: TV3)

I TV3-programmet "Børnelokkerne" forsøger Henrik Qvortrup og resten af redaktionen at jagte og konfrontere de mænd, der udnytter unge piger og fantaserer om at have sex med dem.

Flere af de mænd, som holdet har held med at konfrontere i programmet, bliver efterfølgende idømt pædofili-straffe.

Men det er ikke kun fængselsstraffe og domme, programmets afsløringer fører til.

”Børnelokkerne” har også ført til, at Henrik Qvortrup er blevet kontaktet af flere af kæresterne til de pædofile mænd.

Det fortalte Henrik Qvortrup, da han fredag gæstede radioprogrammet ”Det, vi taler om” på Radio24syv:

- Jeg har prøvet at blive kontaktet af i hvert fald to hustruer til nogle af de her mænd. De ville vel på en eller anden måde have bearbejdet det. Prøv også at forestille jer dét chok, det er at få en opringning fra sin mand, der står sammen med mig, fordi han er blevet bustet i at ville have sex med en 13-årig, fortalte Henrik Qvortrup i radioprogrammet og tilføjede:

-  Det er, hvad jeg vil kalde den vanskelige samtale. Jeg tror, de bare vil tale om det. jeg kan jo ikke sige så meget andet end at jeg har ondt af dem, fortæller Henrik Qvortrup i fredagens afsnit af radioprogrammet ”Det, vi taler om” på Radio24syv.

Se eller gense klippet, hvor en familiefar bliver afsløret som børnelokker, hvorefter han får lov til at ringe hjem og sige ”farvel”.

Artiklen fortsætter under billedet...

Børnelokkerne beder om lov til at ringe hjem.

En af de mænd, som Qvortrup konfronterede i programmet, bad om lov til at ringe hjem til sin kone. Foto: TV3

Selv om TV3-holdet gør meget for at sløre mændene, har han også oplevet at blive kontaktet af en bekymret pårørende, der var overbevist om, at den pædofile var hans 23-årige søn:

- Jeg har også engang fået en opringning fra en far, som grædende i telefonen sagde ”Jeg har sådan en mistanke om, at den, I bustede dér og dér, er min 23-årige søn”. Og så sagde han et eller andet, der ville kunne identificere ham, og så spurgte han, ”Er det ham?”, fortalte Henrik Qvortrup i radioen.

Se eller gense klippet, hvor en familiefar bliver afsløret som børnelokker, hvorefter han ringer hjem og får fat i sit barn.

- Vi journalister har jo sædvanligvis et princip om, at vi ikke afslører kilder, og det er jo klart, at når vi slører dem, er det fordi, vi ikke vil have, at de bliver kastet for løverne. Men nu var det her faktisk en omvendt situation, for det jeg med sikkerhed kunne sige var, at det ikke var hans søn.

- Og så tænkte jeg: Her kan jeg faktisk godt tillade mig sige det, uden at nogen kommer i klemme og bryde kildebeskyttelsen. Jeg kan simpelthen ikke komme i tanke om en anden samtale, jeg har haft, hvor min samtalepartner var blevet mere lettet, fortalte Henrik Qvortrup i ”Det, vi taler om”.

Det sidste afsnit i denne sæson af ”Børnelokkerne” bliver vist tirsdag i næste uge.

 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close