Kendte27. november 2020

Flere ændringer i "Vild med dans"

Janus Nabil Bakrawis tidlige exit fra "Vild med dans" har endnu en gang ændret konkurrencen
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

"Vild med dans" har været en anderledes affære i år, hvor corona-pandemien har sat sit tydelige præg på konkurrencen.

Nu er der så endnu en gang sket ændringer i sidste øjeblik. Denne gang er det dog ikke corona, der er skyld i ændringerne, men derimod Janus Nabil Bakrawis tidlige exit fra konkurrencen på grund af en skade.

- Det der sker, det er, at de kommer til at danse holddans en uge før forventet, forklarer BILLED-BLADET's "Vild med dans"-ekspert Helle Skram de Fries og fortsætter:

- Af gode grunde trækker Janus og Karina sig, men de("Vild med dans", red.) vælger jo så stadigvæk at lave omdans. Så der ryger to par, og dermed er de allerede nede på seks par, og det er der, man plejer at lave holddans.

Havde Janus og Karina stadig været en del af konkurrencen, havde der været syv par, der skulle på gulvet i aftenens "Vild med dans", og dermed havde det først været i næste uge, at holddansene havde fundet sted.

- Så de har skullet lave holddans en uge før, at de har forventet, og det har lagt et ekstra pres på dem, lyder det fra Helle Skram de Fries.

Det er Karina Frimodt, der var partner med Janus Nabil Bakrawi, der har været forbi danselokalerne for at koreografere de to holddanse, som vi skal se fredag aften.

Det kommer til at blive en fest, lyder det fra SE og HØR's Nikolaj Bonde.

- Det bliver godt. Karina har altid været en rigtig dygtig koreograf, og jeg har været vild med mange af hendes koreografier i løbet af årene, så det forventer jeg mig meget af.

Udover at holddansene er blevet rykket en uge frem, er finalen endnu en gang blevet ændret.

Da "Vild med dans" startede var det meningen, at der skulle være tre par i finalen. Da Silas Holst og Karina Frimodt tidligere på sæsonen var i corona-karantæne blev antallet af finalister ændret til fire.

Efter Janus Nabil Bakrawis tidlige exit er vi endnu en gang tilbage på tre finalepar.

Hvem der forlader "Vild med dans" i aften kan du følge med i fra klokken 20.00 på TV 2.

Sponsoreret indhold