Kendte6. maj 2020

Flemming Møldrup bor sammen med en kvinde - og det er ikke hans kone

Livsstilseksperten deler ikke adresse med sin hustru
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bb-37961-1.jpg
 Foto: Aller Media DK

Kender du typen, der ikke bor sammen med sin kone? Sådan en type er Flemming Møldrup og hustruen Rikke Møldrup Rasmussen. Det afslører parret i et interview i det seneste nummer af Femina.

Den 50-årige "Kender du typen?"-livsstilsekspert mødte sin hustru sidste vinter, og de blev efter et halvt år gift uden at have boet sammen. Kort efter proklamerede Møldrup, at han gerne ville flytte sammen med sin forretningspartner og veninde gennem 20 år, Nicoline Olesen, i en lejlighed på Østerbro.

En idé, som hustruen Rikke var med på.

Parret, der begge tidligere har været gift og har børn i forskellige aldre, ser en masse fordele ved den alternative måde at indrette familielivet på:

- Rikke og jeg har både tid til hinanden og tid til os alle sammen. På den måde er det en vidunderlig konstellation. Samtidig er der også tid til, at vi kan gøre ting hver for sig. Rikke vil gerne meditere og dyrke yoga, og jeg vil gerne surfe og skrive. Det ville vi selvfølgelig også kunne, hvis vi boede sammen, men der er lidt mere energi i det, når man er alene, fortæller Møldrup til Femina.

Artiklen fortsætter under billedet.

Livsstilseksperten er varm fortaler for konstellationen:

- Samtidig savner vi også hinanden, og det er godt - det er ligesom de mennesker, der faster, siger han til ugebladet, men forsikrer også om, at Rikke og han skal flytte sammen på et tidspunkt.

Sponsoreret indhold