Kendte22. marts 2024

Flemming Krøll kæmper med sygdom: Har fået skåret tåen af

Dans og svingom må Flemming Krøll undvære til dagens åbning af restaurant Grøften i Tivoli. Revykongen har nemlig fået fjernet sin ene tå
Flemming Krøll
Trods den manglende tå var Flemming Krøll i tophumør i Grøften.
 Foto: Jesper Sunesen

LÆS OGSÅ! ADAM PRICE VIDERE EFTER BRUDDET MED DIEZ

Den årlige åbning af restaurant Grøften i Tivoli er igen i år et sandt kendismekka, hvor revystjerner, skuespillere, politikere, musikere og andre godtfolk fylder sig med snaps sild.

Som altid er revykongen Flemming Krøll på plads ved de legandariske ternede duge, men det er ikke i fuldt vigør.

Krøll har nemlig en stor skinne på sin ene fod, og når han skal rundt mellem bordene og hilse på gamle venner, foregår det i lavere tempo på krykker.

- Jeg har fået opereret min højre fod, og jeg har fået taget en tå. Nu skal det hele, og det tager tid, siger Flemming Krøll til SE og HØR, da vi møder ham i Grøften.

Flemming Krøll
Trods skinne, krykker og en manglende tå er humøret højt hos Flemming Krøll, da SE og HØR møder ham i Grøften.
 Foto: Jesper Sunesen

- Det har været meget smertefuldt. Jeg troede bare, de klippede sådan en tå af i enden, tilføjer scenelegenden, som blev overrasket over, hvor stod en bid, lægerne tog af hans fod.

Kæmper med diabetes

Den manglende tå skyldes ikke en nedgroet negl eller brækkede knogler, afslører Krøll.

- Jeg har diabetes to, så nu har de taget en tå og taget noget af foden, forklarer han.

Revykoryfæet kan dog risikere, at lægerne igen skal have fat i hans ben. De ved nemlig ikke, om det er nok bare at amputere den ene tå.

- Det ved vi ikke endnu, men jeg håber det. Ellers er næste skridt lige under knæet, men så længe jeg bliver her, så skal det nok gå, siger han.

- Jeg er ikke sådan til at slå ud. Jeg tager en sæson til, tilføjer Krøll, inden han overgiver sig til de våde og tørre lækkerier på bordet.

Sponsoreret indhold