Kendte15. marts 2024

Fleming-familien har endnu ikke afleveret maleri tilbage: Ekspert kalder det tyveri

Selv om fristen er udløbet, har Louise "Duddi" Albinus ikke set noget til det maleri, som Caroline Fleming og sønnen Alexander uretmæssigt tog fra Valdemars Slot
Smilene var store, da søstrene Louise ”Duddi” Albinus og Caroline Fleming tilbage i 2008, men nu er smilene stivnet.
Smilene var store, da søstrene Louise ”Duddi” Albinus og Caroline Fleming tilbage i 2008, men nu er smilene stivnet.
 Foto: Aller Media DK

LÆS OGSÅ: Medie: Så kold er Caroline Fleming - bortførte maleri

Striden mellem Valdemars Slot-søstrene Louise "Duddi" Albinus og Caroline Fleming vil ingen ende tage.

Tilbage i efteråret 2022 stod det klart, at Caroline Fleming og hendes søn havde "bortført" et maleri, der ifølge en servitut hørte til på Valdemars Slot.

Civilstyrelsen afgjorde i slutningen af januar, at maleriet skal tilbage på slottet "hurtigst muligt og senest fire uger fra dags dato".

Berlingske har talt med Duddi, og hun fortæller, at maleriet ikke er blevet returneret – til trods for at fristen er overskredet.

– Vi venter fortsat spændt på at få maleriet tilbage, og vi er uforstående over, at det endnu ikke er blevet returneret, udtaler hun til avisen.

Mediet har ydermere talt med juraprofessor Ditlev Tamm, der kalder striden om maleriet for "skandaløs", ligsom han betegner det som tyveri, hvis man fjerner noget, der ikke tilhører én.

Flemings advokat, Sebastian Christmas Poulsen, oplyser til Berlingske, at maleriet vil blive leveret tilbage til slottet, men at Caroline Flemings søn vil fastholde ejendomsretten over det.

Sponsoreret indhold