Kendte17. juni 2023

Fin middag med Hailey Bieber og Lori Harvey: Kendall Jenner lufter forlygterne i gennemsigtig top

Bh’en var stadig ikke til at finde i tøjskufferne for Kendall Jenner, og derfor var der næsten helt fri vej til barmen for den kølige brise
Kendall Jenner er ikke bleg for at vise de fornemme kurver frem, og nu har hun gjort det igen i forbindelse med en tur på den italienske restaurant Giorgio Baldi.
Kendall Jenner er ikke bleg for at vise de fornemme kurver frem, og nu har hun gjort det igen i forbindelse med en tur på den italienske restaurant Giorgio Baldi.
 Foto: Evan Agostini/Invision/AP

Flere fans var i tvivl om, hvorvidt Kendall Jenner, 27, og Hailey Bieber, 26, var blevet uvenner.

Det ser dog overhovedet ikke ud til at være tilfældet, eftersom veninderne spiste fin middag på den italienske restaurant Giorgio Baldi i Santa Monica.

Her var også Lori Harvey med, men det er mest af alt Kardashian-søsteren, som efterfølgende har snuppet opmærksomheden.

For modellen undlod intet til fantasien, da hun trådte ud af bilen.

Her var hun iført en stram lædernederdel, et par matchende høje hæle og en stor håndtaske.

Men det var hverken de høje hæle eller håndtasken, som fik opmærksomheden, men derimod den særdeles gennemsigtige bodysuit-lignende top, som afslørede, at hun ikke gik til middag iført en bh.

Den smukke Jenner-søster er også særdeles bramfri, når det kommer til sin krop.

Det er nemlig ikke meget mere end to uger siden, at hun gik til fest iført en nøgenkjole med et par blomster på brystvorterne.

Storesøster Kim Kardashian var også efter lillesøster Kendall Jenner for nyligt, da hun i en TikTok-video gjorde grin med hende og viste sig frem i en t-shirt, hvor fem af Kendall Jenners ekskærester var på.

Sponsoreret indhold