Kendte11. april 2022

Filmstjernens festbillede vækker opsigt: Hvad er det Al Pacino sidder med?

De sociale medier elsker som bekendt at svælge i små, spøjse detaljer – og denne gang er det filmlegenden Al Pacinos mobilcover, der står for skud
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/alpacino1_1.png
 Foto: Instagram, Jason Momoa

Selvom man har rundet de 81 år, og at man er kendt i rollen som hårdkogt gangsterboss i både ”Scarface” og ”The Godfather”, kan man altså sagtens bevare sit ungdommelige sind.

Det er filmstjernen Al Pacino netop nu et glimrende eksempel på.

Kollegaen og ”Aquaman”-stjernen Jason Momoa postede over weekenden et hyggeligt billede fra en middag med Al Pacino blandt en masse andre venner.

Og her var følgere i kommentarsporet hurtige til at spotte en helt særlig detalje på bordet foran filmlegenden.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/momoa1_0.png
 Foto: Instagram, Jason Momoa

En hyggeligt festmiddag... Men hov, hvad er det, der ligger foran Al Pacino? (Foto: Instagram, Jason Momoa)

Her ligger nemlig Al Pacinos IPhone, som de fleste millenials nok alligevel til at starte med bemærker har et helt old school sæt høretelefoner tilkoblet, men som nok så vigtigt er pakket pænt ind i et beskyttende ”Shrek”-cover.

Den ni-dobbelte Oscar-nominerede skuespiller er altså tilsyneladende så stor fan af den efterhånden ikoniske animationsfilm, at han har været en tur på Amazon for at erhverve sig et cover med den grønne trold.

- Jeg havde aldrig troet, jeg skulle vågne op til nyheden om, at Al Pacino har et ”Shrek”-cover til sin Iphone, men her er vi så, skriver en Twitterbruger.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/shrek2_0.jpg
 Foto: Instagram, Jason Momoa, Amazon.com

Føler du dig inspireret af Al Pacino, kan telefoncoveret skam blive dit for bare knap 13 dollars. (Foto: Instagram, Jason Momoa, Amazon.com)

En anden poster et morsomt screendump af en samtale med sin far – med en reaktion på Al Pacinos fascination af Dreamworks-filmen.

- Så han kan lide ”Shrek”? Det kan vi alle.

Artiklen fortsætter under opslagene...

Ifølge hjemmesiden Celebrity Net Worth har ”Scarface”-stjernen en formue på svimlende 120 millioner dollars. Så man må gå ud fra at et telefoncover til bare 88 danske kroner er et ganske ubetydeligt, men dog fornuftigt, køb for den kære Pacino.

null

Sponsoreret indhold