Kendte15. marts 2024

Filmstjernen Pierce Brosnan erklærer sig skyldig i bizar sag

"James Bond"-skuespilleren kan nu se frem til en klækkelig bøde for at have overtrådt loven
Actor Pierce Brosnan attends the 37th American Cinematheque Awards in Beverly Hills, California, U.S. February 15, 2024. REUTERS/Mario Anzuoni
Pierce Brosnan har erklæret sig skyldig i ulovlig indtrængen.
 Foto: Mario Anzuoni/Reuters/Ritzau Scanpix

Bare fordi du er James Bond, må du ikke bevæge dig rundt, hvor end du har lyst.

Det må Pierce Brosnan sande, efter han er blevet idømt en klækkelig bøde for at have overtrådt loven i november sidste år.

Her rendte filmstjernen rundt i Yellowstone Nationalpark, hvor han bevægede sig ind på et område, der ikke er åbent for offentligheden.

I første omgang nægtede den 70-årige skuespiller sig skyldig i anklagerne mod ham, men nu har han tilsyneladende skiftet mening.

Det skriver TMZ.

Ifølge det amerikanske medie har Pierce Brosnan nemlig erklæret sig skyldig i et enkelt tilfælde af ulovlig indtrængen.

"James Bond"-stjernen var beskyldt for at have gået ind på en forbudt sti to gange, men han anerkender altså kun at have gjort det én gang, hvilket tilsyneladende har været nok for anklagemyndigheden.

I hvert fald er sagen nu slut, så længe skuespilleren betaler en bøde på 1.500 dollars, hvilket svarer til lige knap 10.300 danske kroner.

Selvom det aldrig er sjovt at betale bøder, så kan Pierce Brosnan trods alt glæde sig over, at han er sluppet forholdsvis billigt.

Han risikerede nemlig en bøde på om mod 5.000 dollars (33.500 kroner) og kunne sågar også have risikeret at skulle bag tremmer for sin forseelse.

Det har tidligere været fremme, at Pierce Brosnan bevægede sig ind på det forbudte område for at se nærmere på de termiske kilder det område af nationalparken, der kendes som Mammoth Hot Spring Terraces.

Mindst 22 mennesker har gennem årene mistet livet som følge af forbrændinger af de varme kilder.

Pierce Brosnan har i skrivende stund ikke udtalt sig om dommen.

Sponsoreret indhold