Fie taler ud om shitstorm

Flere kendte danskere har bedt deres følgere på sociale medier om at boykotte Fie Laursen, som konsekvens af realitystjernens reklamer for sugar dating. 

Kritikken lyder, at Fie Laursens følgere på Instagram er for unge, til at man kan tillade sig at reklamere for at gå på dates mod betaling. 

Det er dog ikke første gang, at Fie Laursen reklamerer for sugar dating, hvor hun tidligere har trukket reklamer tilbage og undskyldt.

Nu forklarer hun til Se og Hør, hvorfor hun har taget sit gamle job op igen. 

'Sidst jeg undskyldte for sugar dating-reklame, var det kun noget, jeg sagde undskyld for på grund af folks hate. Jeg blev stresset og turde ikke stå ved mine egne holdninger.'

Fie Laursen afslører dagen før Paradise Hotel-premieren, at hendes kæreste, Frederik Valeur, er med på hotellet i Mexico.

Fie Laursen står nu ved sine reklamer om sugardating. Foto: Thomas Laursen

'Nu har jeg valgt at stå ved den, jeg er, støtte de kvinder, der har valgt at gå den vej og guide dem ind i en sikker retning frem for en gråzone.'

'Jeg vil hverken undskylde denne gang eller skyde skylden på min borderline. Det er en reklame, jeg har lavet,' skriver hun i en sms til Se og Hør. 

Da Fie Laursen sidste gang reklamerede for sugar dating fik hun ikke bare kritik fra andre kendte danskere, men også Red Barnet, som mente, at sugar dating kan føre til hardcore prostitution. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close