Kendte24. juni 2022

Fie Laursens ekskæreste sælger luksusvillaen

YouTube-stjernen Benjamin Dreyer Vestergaard - kendt som MrCrainer - sælger sit hjem på Nordsjællands kyst.
MrCrainer - alias Benjamin Vestergaard - med sin daværende kæreste Fie Laursen ved Reality Awards i 2016.
MrCrainer - alias Benjamin Vestergaard - med sin daværende kæreste Fie Laursen ved Reality Awards i 2016.
 Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Mere næsten otte millioner abonnenter på YouTube har Benjamin Dreyer Vestergaard et enormt publikum, når han spiller Minecraft eller spiser ure, kameraer og værktøj lavet af chokolade.

Nu har den 27-årige danske YouTube-stjerne, som har været kæreste med Fie Laursen og blandt sine fans er kendt som MrCrainer, sat sit hjem i nordsjællandske Ålsgårde til salg.

Der er tale om en kun seks år gammel villa i første række til kysten. Der er hele 186 boligkvadratmeter at boltre sig på, plankegulve fra Dinesen, gulvvarme, flere badeværelser og i det hele taget emmer villaen af gennemført luksus.

Måske er der for mange kvadratmeter at holde styr på efter Benjamin Vestergaards kæreste i december flyttede til København?

Da Benjamin Dreyer Vestergaard i december 2020 overtog ejendommen, hvorfra der er panoramaudsigt til Kullen i Sverige, betalte han 10,5 mio. kr. for sit nye hjem.

I maj satte han huset til salg for 15.250.000 kr. Nu har han justeret prisen en anelse, så ejendommen kan købes for 14,5 mio. kr.

Dermed har MrCrainer udsigt til en fortjeneste på tre mio. kr. efter mindre end to års ejerskab.

Se YouTube-stjernens lækre hjem her.

Sponsoreret indhold