Kendte28. januar 2021

Fie Laursen og Rasmus Paludan i vild TikTok-beef

Rasmus Paludan fik sig noget af en start på TikTok, da Fie Laursen besluttede sig for at byde ham velkommen på helt særlig vis
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hele Danmarks skandaledronning har de seneste par dage haft riven ude efter en ny TikTok-bruger i form af Stram Kurs-stifteren Rasmus Paludan.

Det sker, efter den 23-årige Fie Laursen blev opmærksom på Paludans nye profil på det sociale medie, og det fik hende til at sende en helt særlig hilsen i retning af islamkritikeren.

- TikTok, jeg har brug for jeres hjælp. Rasmus Paludan, den mest useriøse fucking racist i hele verden, han er kommet på TikTok, så jeg tænkte, lad os lige fucke med ham, lyder det fra Fie i et opslag, hun har delt med sine følgere.

- Lad os lige allesammen trolle ham for sindssygt, fordi han er så useriøs. Allesammmen, gå ind og kommentér hans videoer. Bare gå ind og skriv velkommen til islam.

Dybt ubehageligt

Herefter gik der ikke lang tid, før Fies følgere kastede sig over Paludans profil, og det resulterede naturligvis prompte i et svar fra Paludan, der pludselig fik øjnene op for, hvem Fie Laursen er.

- Jeg har jo ikke vidst noget om Fie Laursen sådan rigtigt. Jeg har vidst, at hun var sådan en, folk griner af, siger Rasmus Paludan til SE og HØR og forklarer, at han efterfølgende har gjort sine lektier og læst op på Fies skandale-repertoire.

- Fie Laursen er jo et dybt forstyrret menneske.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/20201028-212001-a-1920x1277we.jpg
 Foto: Ritzau Scanpix

(Foto: Ritzau Scanpix)

- Hun har fået ødelagt sine tænder af en eller anden tyrkisk tandlæge. Det er jo bindegalt. Hvad er det for et signal at sende? Og så har hun jo i den grad pumpet sig med plastikkirurgiske operationer. Det, synes jeg også, er et meget dårligt signal.

Fie, der i tidernes morgen selv kom frem ved at gå til bekendelse som et mobbeoffer, er ifølge Paludan gået for langt med sine TikTok-videoer.

- Det er ekstrem digital mobning - og det vil sige reel mobning - at lave tre forskellige videoer om, at jeg skal dø ved at drikke blegemiddel, drukne i en brønd og blive kørt ned af en bil. Det er da dybt ubehageligt.

"Han er så modbydelig"

Til SE og HØR fortæller Fie, at hun ikke kan genkende, at hun skulle have mobbet Rasmus Paludan på nogen måde.

- Jeg mobber jo ikke nogen. Jeg sender ikke andet end kærlighed hans vej, siger hun til SE og HØR og understreger, at det ikke er nogen hemmelighed, at hun ikke kan lide Paludan.

- Men jeg synes også, at Rasmus Paludan er et menneske, der brænder koranen, han er et menneske, der sviner folk til og siger, at folk skal dø. Han er så modbydelig en mobber, som man kan være, og jeg synes ikke, jeg mobber ham på nogen måde – jeg synes, jeg svarer ham tilbage og laver sjov med ham.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/20200525_jsu8990.jpg
 Foto: Jesper Sunesen

Fie sendte sine TikTok-følgere efter Paludan - med ren kærlighed ifølge Fie selv. (Foto: Jesper Sunesen)

Hun forklarer, at hendes tanke var at lave pis med det hele, i stedet for at være ”lige så modbydelig, som Paludan kan være, når han brænder koranen og sviner folk til”.

- Jeg kunne se, at der var mange, der var begyndt skrive meget hate, og jeg hader hate, og så tænkte jeg, i stedet for det her hate-univers, hvor han sidder og snakker så grimt om muslimer og mennesker generelt, så lad os bare være søde ved ham.

Fie har efterfølgende delt en række opslag på sin TikTok-profil, hvor hun blandt andet forklarer, hvorfor Paludan i hendes optik er en såkaldt kvindehader. Det mærkat vil han dog ikke have siddende på sig.

- Hun opfører sig på en forfærdelig måde og siger, at jeg skal drikke blegemiddel. At jeg så svarer på det, så mener hun, at jeg har et had mod alle kvinder, det er nok tilsnigelse.

- Men at jeg er sur på folk, der siger, at jeg skal drikke blegemiddel og dø ved at drukne i brønd, jo, det medgiver jeg.

Artiklen fortsætter efter opslaget...

Profilen er lukket

Paludans TikTok-karriere blev dog en kort en af slagsen. Profilen er nemlig blevet lukket, efter den ifølge ham er blevet anmeldt af en britisk journalist. Lukningen tager han dog ikke så tungt.

- Det er ikke sådan, at jeg løber rundt og græder, siger han og fortsætter:

- Jeg ville risikere at gøre mere skade en gavn, tror jeg. Fordi jeg ville blive brugt af de her kvindelige influencere på en meget dårlig måde.

Sponsoreret indhold