Kendte 17. januar 2021

Fie Laursen: Jeg er blevet muslim

Fie måtte bede Allah om hjælp, da hendes højt elskede hunde forsvandt, og oplevelsen har resulteret i, at realitydivaen nu er et skridt tættere på at konvertere til islam
Foto: Jesper Sunesen

Fie Laursen har fundet et nyt kald i livet. Denne gang et kald fra Gud. Den danske skandaledronning har nemlig fundet kaldet hos islam.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det fortæller den 24-årige realitystjerne i et opslag, som hun er delt med sine følgere på TikTok.

- Det øjeblik, jeg fandt Allah og følte, jeg kunne se Gud for første gang i hele mit liv, var, da mine hunde løb væk, fortæller Fie i sit TikTok-opslag.

- Jeg græd, skreg og råbte efter dem.

Hundende var dog ingen steder at blive set, og Fie valgte derfor at vende sig til troen i håb om, at de små vovser ville vende tilbage til hende.

- I hele mit liv har jeg bedt så mange gange til den kristne Gud, fordi det er det, man vokser op med, som det rigtige, og det er det, vi kommer fra som danskere, siger hun og fortsætter:

- Men efter at have læst Koranen og haft så mange venner, der er muslimer, der valgte jeg at tage en chance, fordi det var det, der kaldte på mig.

- Jeg skreg op til himlen: Allah, vis mig, giv mig mine hunde, og så har du en ny tilbeder.

Og det var åbenbart, hvad der skulle til, for ganske kort tid efter - faktisk kun få minutter senere - dukkede Fies hunde op igen, og den oplevelse har styrket hendes tro.

- Jeg tror, han (Allah, red.) fandt mig af en årsag, siger hun i opslaget.

Ifølge Fie har hun endnu ikke taget det sidste skridt og konverteret officielt.

Det har ikke været muligt for SE og HØR at få en kommentar fra Fie Laursen om, hvordan hendes nyfundne religion skal passe ind i provokatørlivet som OnlyFans-stjerne og fortaler for sugardating.

Se Fies opslag her:

@fielaursenofficiall

Havde brug for at tale direkte fra hjertet... ❤️ det er okay at være dansk, og fravælge vores religion for at omfavne en ny, som tog imod os.

♬ original sound - FIE LAURSEN

Sponsoreret indhold