Kendte17. maj 2022

Fie Laursen i krise: Drama før fødslen

Det må aldrig være let for Fie Laursen, der nu for anden gang er blevet syg under sin graviditet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/fie-laursen.png
 Foto: Instagram/Privat

Så er den igen gal i Fie-land.

Hele Danmarks yndlingsskandaleinfluencer er meget snart klar til at føde sit første barn, men lige på målstregen er den 25-årige dramadronning blevet syg.

Det fortæller Fie Laursen i en række opslag, som hun har delt med sine mere end 127.000 følgere på Instagram.

Artiklen fortsætter efter billedet …

https://imgix.seoghoer.dk/fie-laursen-sh.jpeg
 Foto: Instagram/Privat

Maven bliver lystigt vist frem på de sociale medier. (Foto: Instagram/Privat)

– Jeg har seriøst sovet hele dagen, lyder det fra Fie i en af flere stories, hun har delt.

I opslagene fortæller hun desuden, at det nærmest kun er muligt for hende at spise vandmelon.

Hun har dog forsøgt også at få lidt kød ned, for som hun siger, så kan man jo ikke leve på vandmelon – og da slet ikke, når man er gravid.

Tegn på fødsel

Flere af Fie Laursens følgere har forsøgt at fortælle influenceren, at sygdom kan være tegn på, at hun snart går i fødsel. Det afviser den sangglade Fie dog.

– Jeg er blevet smittet af en af mine venner, så vi er flere, der er syge, og det er ikke corona, jeg har taget en test, slår hun fast.

Artiklen fortsætter efter billedet …

https://imgix.seoghoer.dk/fie-laursen.jpeg
 Foto: Instagram

Mini blev den lille sag kaldt et godt stykke ind i graviditeten. Nu er Fies lille dreng ikke helt så mini længere. (Foto: Instagram/Privat)

Får lægebesøg

– Så nu er det anden gang i min graviditet, at jeg bliver syg. Det er lidt nederen her op til, siger Fie, der for to dage siden kunne afsløre, at der nu er 25 dage tilbage til termin.

– Men jeg får en læge herhjem i huset i morgen, og så får jeg noget medicin.

– Det er helt klart blevet bedre her, efter jeg har sovet lidt. Jeg har stadig virkelig ondt i alle mine led. Sådan en influenzafølelse.

Og selvom Fie fortæller, at hun er i bedring, så må folket derude godt hjælpe frøken Laursen, hvis de besidder evnerne og den helt rigtige viden.

– Jeg tager imod alle god råd. Hvis der er nogle af jer, der har nogen gode husmoderråd. Jeg glemmer dem fandeme altid, for jeg må ikke få ingefær jo. Så. I don't know what to do.

Det er ikke mange uger siden, at Fie Laursen tog en stor beslutning og fortalte, at hun ville afsløre, hvem der var far til hendes barn.

Skandalebloggeren havde ellers gjort en dyd ud af at fortælle sine følgere, at hun ikke ønskede at afsløre farmands identitet.

Men hey, man har et standpunkt, til man tager et nyt …

Sponsoreret indhold