Kendte26. januar 2023

For fem måneder siden gik Anne Heche bort: Nu bryder hendes søn tavsheden

Tilbage i august gik den amerikanske skuespillerinde bort, og nu sætter hendes yngste søn ord på tabet
Heche og Atlas
Anne Heche efterlod sig to sønner, og hun har den yngste, 13-årige Atlas Tupper, sat ord på tabet.
 Foto: Richard Shotwell/Invision/AP

Det er godt fem måneder siden, at den amerikanske verdensstjerne Anne Heche gik bort, efter hun havde været involveret i en vanvidsulykke.

Under en køretur bragede hun nemlig ind i et hus, hvilket fik køretøjet til at eksplodere, og efter flere dage på hospitalet stod hendes liv ikke til at redde.

Anne Heche efterlod sig to sønner, og for første gang efter tabet bryder den yngste, 13-årige Atlas Heche Tupper, nu tavsheden.

Det sker i en udtalelse til det amerikanske medie Los Angeles Inquisitor Magazine.

– Min mor var den klogeste person, jeg nogensinde har kendt. Hun vidste altid, hvordan hun skulle løse et problem eller hjælpe en ven. Hun vidste altid det rigtige at gøre, siger han og fortsætter:

– Jeg kan ikke sætte ord på, hvor taknemmelig jeg er, eller hvor meget jeg savner hende, fortæller Atlas Heche Tupper.

Anne Heche og James Tupper gik fra hinanden tilbage i 2018. 
Anne Heche og James Tupper gik fra hinanden tilbage i 2018.
 Foto: Shutterstock

Anne Heche delte sønnen sammen med eksmanden James Tupper, der blandt andet er kendt for sine roller i serier som "Mens in Trees" og "Mercy", og han har da også reageret på tabet.

– Anne og jeg var sammen i mere end et årti, vi har en smuk søn sammen, og i den tid var hun selve definitionen af ​​lys i vores liv, og hun bragte altid sjov, kærlighed og energi, fortæller han til mediet og understreger, at hun altid vil blive husket i hans hjerte og sind, selv om de gik fra hinanden tilbage i 2018.

Atlas Heche Tupper er da heller ikke den eneste fra familien, der har sat ord på tabet. Allerede få dage efter, at lægerne havde besluttet at slukke for skuespillerindens respirator, udtalte hendes ældste søn, 20-årige Homer Heche Laffoon, sig nemlig om det tragiske dødsfald.

Her fortalte han blandt andet, at han var i dyb sorg, og han håbede, at hun nu var "fri for smerte".

Sponsoreret indhold