Kendte1. februar 2024

Felix Smith faldt for ung skønhed: Afviser ikke flere børn

Flere børn skal ikke være det, der kommer på tværs af kærligheden mellem tv-værten og hans unge kærlighed
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Klassens gavmilde klovn, den nye dreng i klassen, den ærlige og mr. showbiz. Felix Smith er ikke bleg for at beskrive sine dommerkolleger i "Danmark har talent".
 Video: Kaspar Wenstrup

Det er ikke ønsket om at blive mor, der skal komme på tværs af kærligheden mellem Felix Smith og hans kæreste Dlara Qadri.

Det fortalte han, da SE og HØR mødte ham til pressemøde på ”Jeopardy”, som vender tilbage torsdag.

- Det skal man aldrig afvise. Det er ikke lige noget, vi går og planlægger overhovedet, men jeg er ikke afvisende, fortæller han.

Dlara har med sine 27 år lidt mere liv foran sig end Felix, og det spiller naturligvis også ind i overvejelserne.

- Men det er da klart, at hvis jeg skal have flere børn, så skal det være inden for de næste 10 år, ellers bliver jeg nok for gammel. Men det er ikke lige der, vi er, understreger han.

Pressedag på Jeopardy. Deltagere v. pressedagenMads SteffensenFelix SmithJulia Sofia AastrupSimi JanKatrine AbrahamsenAnn Lind AndersenRasmus HeideJesper SkibbyNikolai TerteryanTarek Zayat
Felix Smith er stærk i kategorien biler.
 Foto: Jesper Sunesen

I efteråret afslørede Felix Smith, at han havde fundet kærligheden. Men at kalde hende en ny kæreste er forkert, fortæller han nu.

- Hun er faktisk ikke så ny. Vi har kendt hinanden i to år, men det var måske nyt, at jeg afslørede det. Men ny kæreste er hun ikke.

Når ”Jeopardy” snart genopstår fra de skrinlagte quizprogrammer, er det med Felix som veloplagt quizkombatant.

Han kom med en enorm medvind af selvtillid efter at have vundet ”Alle mod alle”. Han skal quizze mod Ibi Støving og Christian Grau.

- Det er her ikke, så du kan ikke engang spørge dem, hvordan det gik. Det ville jeg ønske, de var, lyder det skælmsk fra skærmtrolden.

Mens hele Danmark kan nyde gensynet med quizklassikeren sætter Felix, Dlara og hans cockerspaniel Robert kursen mod Schweiz, hvor de skal besøge Felix’ mormor, som bor i alperne.

"Jeopardy" har premiere på Kanal 5 og discovery+ torsdag d. 1. februar klokken 20

Sponsoreret indhold