Fejden fortsætter: Kanye udskyder album efter Taylors surprise-udgivelse

I hele 11 år har de to megastjerner ligget i åben krig

I hele 11 år har de to megastjerner ligget i åben krig

Foto: MEGA

Medmindre du har holdt sommerferie under en sten, så ved du allerede, at den verdensberømte rapper med præsidentdrømme, Kanye West, har haft et par bipolare udsving på det seneste.

Opmærksomheden omkring ham har de seneste uger været massiv, og som om det ikke var nok, så skulle West have sluppet sit tiende studiealbum i dag fredag.

Flere gange de seneste dage har den 43-årige rapper teaset for sit album ”Donda: With Child”, men i dag fredag er det tilsyneladende udskudt.

Det skriver blandt andre Daily Mail.

Kanye udgav den 13. juli titelnummeret ”Donda”, som en hyldest til hans mor, der ville have fejret 71 år fødselsdag i år. Hun døde i 2007.  Sammen med Travis Scotte udgav Kanye desuden ”Wash us in the blood” i slutningen af sidste måned.

Men da klokken slog midnat eastern time, var der stadig intet fuldt album fra den skandaleramte rapper.

Swifts søde hævn

Til gengæld har Kanyes musikmodstander nummer ét, Taylor Swift, nu snuppet rampelyset.

For helt tilfældigt – og så alligevel nok ikke – har den 30-årige popsild udgivet det overraskende (og allerede anmelderroste) ”Folklore”.

Sangerinden tog fusen på sin kæmpestore fanskare, da hun i går annoncerede sit ottende album, som indeholder 16 indie-numre, som Swift har skrevet og produceret under sin coronalockdown.

De første anmeldelser kalder allerede ”Folklore” for tæt på perfekt.

Og således fik den blonde ”Shake it off”-sangerinde sin søde hævn over rapstjernen, der i 2009 sparkede en årelang strid mod hende i gang.

Taylor og Kanyes nu 11 år lange og meget offentlige konflikt startede, da han afbrød hende på scenen under modtagelsen af en MTV Video Award for bedste kvindelige musikvideo til nummeret ”You belong with me”.

Artiklen fortsætter under billedet: 

Taylor Swift var bare 19 år, da den lange strid med kollegaen Kanye begyndte

Taylor Swift var bare 19 år, da den lange strid med kollegaen Kanye tog sin begyndelse.
(Foto: Mega)

Den dengang kun 19-årige Taylors takketale fik en brat afslutning, da Kanye hoppede på scenen og proklamerede:

- Yo, Taylor, jeg er virkelig glad på dine vegne, og jeg skal nok lade dig blive færdig, men Beyoncé lavede en af de bedste videoer nogensinde. En af de bedste videoer nogensinde. 

Siden har hints og små koder fløjet gennem sfæren mellem de to stjerner. Flere af Taylors udgivelser har båret slangeikoner, eller emojis, som hentyder til det store snigløb, hun følte kom fra både Kanye og siden hustruen Kim Kardashian.

Og i dag, fredag, på den planlagte Kanye-udgivelsesdag, fik Taylor muligvis endelig sin tilfredsstillende gengældelse.

Kanye West har endnu ikke meldt noget ud om det nu udskudte album. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close