FCK-profil køber stort ind: Betaler 26 millioner for dansk hjem

Delaney spiller lige nu i en spansk trøje, men har en stærk fortid i FCK, som han og konen nu kommer markant tættere på med deres nye Frederiksberg-domicil.

Delaney spiller lige nu i en spansk trøje, men har en stærk fortid i FCK, som han og konen nu kommer markant tættere på med deres nye Frederiksberg-domicil.

Foto: Yoan Valat/EPA/Ritzau Scanpix

26 millioner kroner betaler FCK-profilen Thomas Delaney og hans kone Michelle for at købe to familier på Frederiksberg ud af en 291 kvadratmeter stor bolig.

Som SE og HØR tidligere på måneden kunne fortælle, lagde fodboldparret 10,725 millioner kroner for den ene af to villalejligheder.

Lejligheden på 121 kvadratmeter, der ligger på 1. sal i ejendommen, købte parret af en tidligere FCK-kammerat, svenske Pierre Thomas Robin Bengtsson.

Artiklen fortsætter under billedet...

Fodboldfamilien får en solid boligbase på Frederiksberg. Huset, der er bygget i 1885, er ombygget flere gange og ligger på en 650 kvadratmeter stor grund. Foto: skraafoto.kortforsyningen.dk

KÆMPE slutregning

Et tjek i tinglysningen viser nu, at parret samtidig har købt en anden familie i stuen ud.

Her er yderligere 170 kvadratmeter at udfolde sig på for Thomas, Michelle og datteren, som blev født tidligere i år. Prisen er da også et nøk højere, nemlig 15,275 millioner kroner.

Eller samlet 26 millioner kroner for hele ejendommen, der også består af en garage i træ på 18 kvadratmeter og et drivhus på 12 kvadratmeter.

Kommer han hjem nu?

Det er fortsat uvist, om luksuskøbet nu betyder, at Delaney på et tidspunkt vender snuden hjem og slutter sin karriere i FCK.

Lige nu spiller han nemlig i spanske Sevilla FC, som han skiftede til så sent som i sommeren 2021. Her har han indgået kontrakt for de kommende fire år.

Det er dog helt sikkert, at 1. salen overtages 1. november og resten af huset 1. december.

Herefter kan ejendommen blive renoveret og samlet til en drømmebolig for Delaney, der kommer fra netop Frederiksberg.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close