Kendte 14. marts 2020

"Fast & Furious"-skuespiller springer ud som musiker

Filmstjernen Vin Diesel kan åbenbart meget mere end at køre i hurtige biler i hurtige film
Foto: MEGA

Den amerikanske skuespillere kunne nemlig under sit besøg hos "The Late Late Show" med James Corden afsløre, at han faktisk var i gang med at lave et album med sin helt egen, originale musik.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

James Corden viser et billede frem af den 52-årige skuespiller, hvor han er i fuld gang med at indspille musik i de ikoniske Abbey Road-studier i London, og det får heldigvis Corden til at stille det helt rigtige spørgsmål:

- Fortæl mig lige, ærlig talt, er der et Vin Diesel-album på vej?

Og hemmeligt er det åbenbart ikke længere, for Vin Diesel kan næsten ikke holde glæden tilbage.

- Ja, det er der!, indrømmer en storgrinende Diesel og springer op fra sit sæde af ren og skær begejstring. Hvornår det nye album udkommer, fortæller han dog ikke noget om.

- Jeg må være ærlig, James, mine børn elsker, når jeg synger, og de elsker det så meget - det er er lidt ligesom J. R. R. Tolkien. Han startede med at fortælle sine børn historier om hobbitter, og lige pludselig gik han videre til "Ringenes Herre". Jeg har en lille smule af det i mig.

Følgere af Vin Diesel på Instagram ved måske allerede, at skuespilleren sjældent er bleg for at vise sit sangtalent frem, og han synger stort set alt, hvad følgerne beder om.

Senest gav han et cover af Lewis Capaldis "Somebody You Loved" i anledning af valentinsdag.

Se Vin Diesel synge her:

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sponsoreret indhold