Farvel og tak: Ruby Rose vender ikke tilbage som Batwoman

Foto: MEGA

Sæson to var allerede planlagt, men nu har "Batwoman"-stjernen Ruby Rose meddelt, at hun ikke har tænkt sig at vende tilbage. 

Det skriver Variety

- Jeg har taget den meget svære beslutning om ikke at vende tilbage til "Batwoman" i næste sæson, siger Ruby i en pressemeddelelse.

- Det her var ikke en beslutning, jeg har taget let på, da jeg har den største respekt for de medvirkende, holdet og alle involveret i serien både i Vancouver og i Los Angeles. 

Ruby Rose afslører ikke, hvad der er den egentlige årsag til, at hun har besluttet at forlade serien, men hun sørger i hvert fald for at få sagt tak til alle dem, hun mener, der skal takkes for at have sikret hende rollen. 

- Jeg er mere end taknemmelig til Greg Berlanti, Sarah Schechter og Caroline Dries for ikke kun at give mig den her fantastiske mulighed, men for også at byde mig velkommen til DC Universet, som de så smukt har skabt. Tak til Peter Roth og Mark Pedowitz og holdet hos Warner Bros. og The CW for at lægge så meget i showet og for altid at tro på mig, skriver hun og fortsætter:

Ruby Rose i sit "Batwoman"-kostume, som hun altså ikke kommer til at trække i igen. (Foto: The CW)

- Tak til alle, der gjorde sæson et til en succes - jeg er i sandhed taknemmelig.

Taknemmelig, men åbenbart ikke taknemmelig nok til at medvirke i serien en sæson mere. Nyheden om at Ruby har besluttet sig for at forlade serien og dermed sige farvel til rollen som Kate Kane aka Batwoman, kommer som noget af en overraskelse for fans og sandsynligvis også tv-kanalen, der står bag serien.

For få dage siden offentliggjorde The CW - kanalen bag "Batwoman" - deres kalender for det kommende år, hvor fans blandt andet blev lovet en "Superman & Lois"/"Batwoman"-crossover. Det projekt kan de med andre ord godt skyde en hvid pil efter.

I september kunne Ruby Rose afsløre, at hun havde gennemgået en omfattende operation, der skulle rette op på to diskusprolapser, men ifølge Variety har det ikke noget at gøre med Ruby Roses opsigelse.

Valget af Ruby Rose som Batwoman vakte en del opsigt tilbage i 2018, og kritikken blev faktisk så voldsom, at "Orange Is the New Black"-stjernen besluttede sig for at forlade Twitter i en kortere periode. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close