Kendte16. september 2015

Fars onde drøm blev til hans værste mareridt

En engelsk far til tre troede, at hans søn var blevet kørt ned af en flugtbillist, men så opdagede han noget frygteligt
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2015-09-15_kl._23.24.06.png
En almindelig hverdagsmorgen blev hurtigt forvandlet til lidt af et mareridt for englænderen Jamie Ellison.
I fredags skulle han nemlig køre sine to døtre i skole, men da han kom hjem til villaen i den lille by Cheltenham igen, blev han mødt politi og ambulancefolk, der var ved at tage sig af hans 15-måneder gamle søn, der var blevet kørt ned.
Ved første øjekast lignede det en sørgelig historie om en flugtbilist, der havde kørt sønnen ned, for derefter at forlade ulykkesstedet, skriver engelske Mirror. Og kort efter ulykken valgte Jamie at gå på de sociale medier for at lave en efterlysning. - Jeg beder alle, der har været på Hester's Way Road mellem kl. 8.30 og 8.40 om at ringe til politiet. Hjælp mig med at finde ud af, hvem der har gjort dette mod min lille mand, skrev han på Facebook.
https://imgix.seoghoer.dk/skaermbillede_2015-09-15_kl._23.23.57.png
Det var på denne vej i Cheltenham, at den tragiske ulykke skete. (Foto: Google) Men så tog sagen en uhyggelig drejning. Politiet havde nemlig fået fat i videoovervågning fra gaden, hvor Jamie Ellison bor, og videooptagelserne viste en grusom virkelighed.
Det var nemlig Jamie selv, der, uden at vide det, havde kørt sin 15-måneder gamle søn ned. Den onde drøm ændrede sig hurtigt til et mareridt. Og det fik faren til igen at gå på Facebook for at fortælle om ulykken.
https://imgix.seoghoer.dk/skaermbillede_2015-09-15_kl._23.23.42.png
- Ja, det var mig... Jeg så ham ikke, og jeg mærkede ikke et bump, mine to døtre i bilen så eller mærkede heller ikke noget. Så forestil jer, hvordan jeg havde det, da jeg fik at vide, at jeg ved et uheld kørte min egen søn over. Tænk på det. Skyldfølelsen vil være i mig altid, skrev Jamie på Facebook.
Heldigvis for Jamie Ellison og den lille engelske familie, så overlevede sønnen, og han er allerede på benene igen. Men sikke et mareridt, som Jamie Ellison gennemlevede i fredags.
https://imgix.seoghoer.dk/sh-cta_wild.png

Sponsoreret indhold