Far og søn genskaber sødt bade-foto - det går desværre HELT galt

Foto: Tyler Walker/Facebook

Findes der noget mere hyggeligt end at bladre igennem gamle fotoalbum og gense skønne minder fra de gode, gamle dage? Næh vel?

Og det kan da også være ganske hyggeligt at genskabe de gamle minder – for eksempel ved at tage nye fotos, der er en ”tro kopi” af de gamle billeder.

Denne amerikanske familie skulle dog have holdt sig til blot at kigge de gamle familiefotos igennem – for det er da en skam at sige, at det lykkedes dem særlig godt at genskabe de gamle minder.

Tyler Walker og hans far - fra Central Point, Oregon - besluttede for nylig, at de ville genskabe det søde familiefoto af far og søn i badet.

Desværre blev ”den voksne udgave” af billedet alt andet end sødt – billedet blev vist nærmere både pinligt, mærkeligt, akavet… og ja… man ved nærmest ikke, om man skal græde eller grine.

Det gamle og det nye billede lagde den amerikanske fyr efterfølgende på Facebook, og her er det på rekordtid gået viralt.

I skrivende stund er billedet således blevet ”liket” mere end 17.000 gange og delt næsten 65.000 gange. Det kan vi nu også godt forstå - for det er da også ganske morsomt!

Du kan se det sjove billede herunder:

Tyler Walker

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close