Kendte30. april 2017

Far og søn genskaber sødt bade-foto - det går desværre HELT galt

En amerikansk far og søn ville genskabe det søde badebillede, der blev taget af dem, da sønnen var bare en lille purk. Desværre kan vi vist med al ærlighed sige, at det nye foto er knap så sødt
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/far_og_soen_fromt.jpg
 Foto: Tyler Walker/Facebook

Findes der noget mere hyggeligt end at bladre igennem gamle fotoalbum og gense skønne minder fra de gode, gamle dage? Næh vel?

Og det kan da også være ganske hyggeligt at genskabe de gamle minder – for eksempel ved at tage nye fotos, der er en ”tro kopi” af de gamle billeder.

Denne amerikanske familie skulle dog have holdt sig til blot at kigge de gamle familiefotos igennem – for det er da en skam at sige, at det lykkedes dem særlig godt at genskabe de gamle minder.

Tyler Walker og hans far - fra Central Point, Oregon - besluttede for nylig, at de ville genskabe det søde familiefoto af far og søn i badet.

Desværre blev ”den voksne udgave” af billedet alt andet end sødt – billedet blev vist nærmere både pinligt, mærkeligt, akavet… og ja… man ved nærmest ikke, om man skal græde eller grine.

Det gamle og det nye billede lagde den amerikanske fyr efterfølgende på Facebook, og her er det på rekordtid gået viralt.

I skrivende stund er billedet således blevet ”liket” mere end 17.000 gange og delt næsten 65.000 gange. Det kan vi nu også godt forstå - for det er da også ganske morsomt!

Du kan se det sjove billede herunder:

Tyler Walker

Sponsoreret indhold