Kendte25. september 2021

Fantastisk: Martin Braithwaite skal være far igen

Den danske Barcelona-stjerne fortæller på sin Instagram, at han skal have barn nummer fem med hustruen Anne-Laure Braithwaite
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Selvom der er nok at se til hos familien Braithwaite, så er der snart endnu en lille opmærksomhedskrævende spirrevip på vej.

Det afslører den danske landsholdsspiller, der i øjeblikket sidder ude på grund af en skade, men som spiller i FC Barcelona til daglig, på sin Instagram.

- Hej alle. Vi har en fantastisk nyhed i familien, som jeg gerne vil dele med jer. Er I klar, lyder hans spørgsmål i den fine video, hvor han og konen Anne-Laures i alt fire sammenbragte børn vises frem for kameraet.

Til slut i klippet ser vi hustruens voksende mave, hvor barn nummer fem ligger og bager færdig.

- Vi er så glade for at dele denne skønne nyhed med jer, skriver også 30-årige Anne-Laure Braitwaite til sine følgere. Selvom det er uvist, hvornår terminen falder, er det tydeligt at se, at maven allerede er stor og rund.

Sammen har parret som sagt fire børn, hvoraf de to senest tilkomne har den danske landsholdsspiller som far.

Sønnen Romeo er født i 2015, og i april sidste år kom så parrets indtil videre yngste Valentino.

Martin Braithwaite og konen sagde ja til hinanden og kærligheden ved et bryllup på Ibiza i 2019.

Fodboldstjernen har haft en begivenhedsrig sommer. Først var der EM-startskuddet i Parken, hvor holdkammeraten, Christian Eriksen, kollapsede på grund af et hjertestop midt på banen.

I september blev angriberen så opereret i knæet, og indtil videre er han fortsat sat ud af spillet hos klubben FC Barcelona, der endnu ikke har givet en udsigt til hans comeback efter operationen.

Sponsoreret indhold