Kendte3. oktober 2023

Fans spekulerer over Kylie Jenners flere måneder gamle smykke: En gave fra Timothée Chalamet?

Et særligt armbånd på Kylie Jenners arm kan spores tilbage til så sent som i april måned – og ifølge fans ligner det umiskendeligt meget Timothée Chalamets halskæde
Kylie jenner og Timothée Chalamet
Har Kylie Jenner hans smykke på? Det spekulerer fans over på TikTok efter nye billeder af Timothée Chalamet.
 Foto: Richie Buxo/Splash/Ritzau Scanpix/Instagram/Kylie Jenner

Rygterne svirrede længe, inden Kylie Jenner og Timothee Chlamet endelig bekræftede deres forhold for offentligheden. De to blev nemlig set kysse til en Beyoncé-koncert i begyndelsen af september måned.

Men når katten er ude af sækken må fans jo finde noget andet at spekulere over. Nu har de så kastet sig over et særligt armbånd, der kan afsløre, hvor lang tid parret egentlig har datet.

På TikTok florerer en video med en række billeder, der sammenligner et billede taget af skuespiller Timothée Chalamet for få dage siden med billeder fra Kylie Jenners Instagram fra over et halvt år tilbage.

På billederne bærer de begge et smykke af smykkefirmaet Cartier, og ifølge fansene er der tale om det samme smykke.

Har de samme smykke?
Det er smykket på disse to billeder som fans mener er de samme. Billedet er Kylie Jenner er helt tilbage fra april måned.
 Foto: Richie Buxo/Splash/Ritzau Scanpix/Instagram/Kylie Jenner

Men om det er et særligt tegn på deres kærlighed er altså ikke til at sige, for zoomer man ind på billederne, er der altså tale om to forskellige smykker – og ikke et lånt armbånd bundet om Kylie Jenners håndled.

Besøger man smykkefirmaets Cartiers hjemmeside kan man nemlig finde de to smykker, der altså ikke har andet til fælles, end at de er lavet af guld med diamanter og koster over 20.000 kroner stykket.

Smykkerne tæt på
På smykket til venstre er vedhænget to ringe sat sammen, så de hænger i hinanden - det ene med diamanter og det andet uden. På billedet til højre er der tale om et armbånd hvor ringene er snoet ind i hinanden.
 Foto: Richie Buxo/Splash/Ritzau Scanpix/Instagram/Kylie Jenner

Billedet som Kylie Jenner har delt på Instagram stammer helt tilbage fra april måned, og det var nogenlunde samme tidspunkt, at Timothee Chalamets bil for første gang blev spottet i Jenners indkørsel.

Det må dog endnu stå i det uvisse, om der er tale om en gave mellem det forelskede par.

Sponsoreret indhold