Kendte21. maj 2021

Fans raser over "Friends"-reunion: Hvorfor har de valgt ham?

Det længe ventede genforeningsafsnit er lige på trapperne, men én særlig ting tegner skidt
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

"Venner"-fans verden over har god grund til at juble. Den nye trailer til det kommende genforeningsafsnit havde premiere torsdag, og det hele ser da også lovende ud, hvis man hungrer efter lidt 90'er-nostalgi.

Det er dog ikke alle, der er lige tilfredse med, hvad den kommende reunion har at byde på.

Derfor har en lang række seriefans givet udtryk for deres frustration over, at det er den britiske tv-vært James Corden, der har fået æren af at være vært til det kommende "Venner"-afsnit, der får premiere på HBO senere på måneden.

- Alle de her mennesker kunne have været en del af "Venner"-genforeningen, men Warner Bros. valgte Justin Bieber og James Corden, skriver en Twitter-bruger til et opslag, hvor han delt billeder af både Brad Pitt, Tom Selleck, Bruce Willis, Paul Rudd og Cole Sprouse som bud på, hvem det kunne have været i stedet.

- James Corden kan nu tilføje "Venner"-genforeningen til listen over de ting, han har ødelagt med sin tilstedeværelse, skriver en anden Twitter-bruger.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/mega541427_017.jpg
 Foto: MEGA

James Corden er en populær tv-vært, men det betyder ikke, at fans af serien "Venner" sætter pris på ham. (Foto: MEGA)

- I må ikke misforstå mig, jeg har glædet mig til en "Venner"-genforening siden 2004, men hvis nogen havde fortalt mig, at James Corden ville være med, så ville jeg have sagt til dem, at de bare kunne droppe det, skriver en tredje.

Og én ting er jo naturligvis, at man ikke nødvendigvis holder af den 42-årige tv-værts persona, men der er faktisk også en anden årsag til, at Corden-valget ikke hænger helt sammen.

James Corden er nemlig tv-vært på programet "Late Late Show", der bliver vist på den amerikanske tv-kanal CBS, mens "Venner" oprindeligt hører hjemme på rivalkanalen NBC.

James Corden har endnu ikke kommenteret på kritikken, men mon ikke den allerede er nået frem til ham?

Det kommende genforeningsafsnit får premiere 27. maj på HBO Nordic.

Sponsoreret indhold