Kendte 22. marts 2021

Fans raser mod Kylie Jenner: Hvorfor skal VI donere penge?

Realitystjernen Kylie Jenner beder sine fans om donere penge til en makeupartist, og det har skabt vrede
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den 23-årige Kylie Jenner har fået en ordentlig håndfuld vrede fans efter sig, efter hun har vovet at bede sine Instagram-følgere om at donere penge til en makeupartist.

Makeupartisten i nød, Samuel Rauda, har nemlig brug for en pæn sjat dollars for at kunne betale for den hjerneoperation, han skal have foretaget efter et biluheld.

I forbindelse med indsamlingen til operationen, er der blevet oprettet en såkaldt GoFundMe-side, hvor det er muligt at donere et valgfrit beløb til den unge makeupartist og hans familie. 

Artiklen fortsætter efter billedet...

Foto: Instagram

Kylie Jenners Instagram-opslag, hvor hun beder sine følgere om at tage et kig på indsamlingen til den tilskadekomne makeupartist. (Foto: Instagram / Kylie Jenner)

For nogle giver det dog ikke helt mening, at Kylie Jenner beder sine følgere om at donere penge.

Den unge Kylie Cosmetics-grundlægger, der er god for godt 900 millioner dollars, har nemlig masser af penge til selv at betale for hjerneoperationen. Det mener flere på Twitter i hvert fald. 

- At Kylie Jenner, der tjener 19.000 dollars i timen, beder sine fans om at betale for hendes makeupartists 60.000 dollars-dyre operation, er et perfekt eksempel på, hvorfor vi har brug for et gratis sundhedsvæsen, skriver en bruger på Twitter og fortsætter:

- Ikke en gang milliardærer som Kylie og Walmart er villige til at betale for deres ansattes sundhedsudgifter. 

Andre kritiserer Kylie for at bede om penge, efter hun blandt andet har vist en designertaske til en værdi af 15.000 dollars frem på de sociale medier, som hun har givet til sin 2-årige datter. 

Kylie Jenner har eftersigende doneret 5.000 dollars til Samuels GoFundMe-indsamling, men det er der altså flere, der mener, absolut ikke er nok.

Sponsoreret indhold